2777
2789

فقط اوناییکه نی نی ندارن و توی آرزوی بی بی چک دوخطی هستن بیاین اعلام حضورکنین.دردودل کنیم یکم..اصلا میخام بدونم بدون بچه هم هس توی نی نی سایت

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آرزوی بی بی چک منفی دارم الهی تا 6 سال دیگ هرگز حامله نشم 

حتما بچه داری؟؟

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
بله من فعلاندارم

چندوقته اقدامی؟

من آرزوی بی بی چک منفی دارم الهی تا 6 سال دیگ هرگز حامله نشم 

گفت کسایی ک ارزوی مثبت دارن بیان😂😂منفیابلیدبیلون

سعی میکنم ازین جمله باباپنجعلی توی زندگیم استفاده کنم"بود بود، نبود نبود!

منم هستم ۵ ساله هرچند یه بار ارزوی دیدن بی بی چکم براورده شد ولی دید واسم زیاد سر دوماه و نیم افتاد😔😔😔

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

اینو می شه ببینید البته می خوام منفی باشه، ما آمادکی نداریم:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2377650/بچه-ها-می-شه-این-بیبی-چک-رو-ببینید?postId=

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
بله من چهارساله در انتظارم. آرزو دارم بدونه درد سر و این دکتر و اون دکتر و قرص و دوا و دوندگی بی بی چکم به همین زودی دو خط پر رنگ بشه و تا آخر بارداری سالم بیاد بغلم

منم تا همین هفته پیش مثل امشب با یه دنیا نا امیدی همینجوری بی بی چک زدم و بعد از ماه ها مثبت شد...اینو گفتم که بدونید برای شما هم هرچی زودتر این اتفاق میوفته انشاالله مطمئن باشید...هیچکسی اندازه من نا امید نبود.برای همه تون همیشه دعا میکنم.به خدا امید داشته باشین.م یتونید تاپیک های قبلی رو بخونید که چقدر داغون بودم

خدایا مرسی  

خيليها اينجان

خودم امروز ازمايش بعد ميكرو برام منفي شد

يه دليل اينجا اومدنم همينه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.