2777
2789

اوایل که اومده بودم نی نی سایت میدیدم بعضی از خانما هی میان به بعضی از خانما میگن دروغ نگو یا دچار توهم شدی با خودم میگفتم اینا چقد شکاکن نگو بنده خداها اینقد دیدن که اینطور شدن دیروز یه خانمه اومد یه رمان واو به واو نوشت گفت زندگی ناممه . گفت یه تاپیک قبلمو هم بخونید رفتم خوندم دیدم کلی تناقض تو حرفاشه رفتم تاپیک های قبلیشم خوندم دیدم کاملا دروغ میگه بهش محترمانه گفتم تموم کن قبول نکرد رفتم از سوتی هاش اسکرین گرفتم فرستادم گفتم تموم کن اومد کلی فوش داد و بعد گفت که تاپیک و قفل میکنم تا بعدا رفع ابهام کنم . خانم نیایش تو رو خدا دست از دروغ بردار اخه بزارید یه جا سالم بمونه تا بتونیم بهم اعتماد کنیم چرا اینقد دروغ چراااا . یه خانمه بیچاره میگفت تا صبح به خاطر این خانمه دروغگو گریه کرده

ولش کن الان مدافعانش میان میخورنت

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خخخخخ من پشتتم راس میگه خدایی 

من ی هفتس عضو شدم ب بابا بزرگ ۷۸ سالم هم شک کردم😐😐😐😐

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...

کدوم تاپیک؟

من اصولا این دانستان ها رو نمیخدنم😀😀😀

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

خخخخخ چی بگم والا اینجا اصن نمیشه اظهار نظر کرد همیشه ی عده موافقن ی عده مخالف موافقا لایکت میکنن مخالفاهم کلی توهین همین حرفی ندارم😉

من الان مست و ولم توام نذار دیگه دست رو دلم