انسانم___آرزوست مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 633 عنوان سوال 25 بازدید | 3 پست سلام،من تازگي ها از اين دوچرخه ثابت ها خريدم براي خودم كه باهاش ورزش كنم،آيا كسي داره و ورزش كرده و تاثيري در لاغري داره؟ 1397/10/11 | 17:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوز عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 14581 آره موثره منتها حواست باشه رون ها رو بیشتر لاغر میکنه.وقتی ام رکاب میزنی شکمت رو بده تو مرو راهی که با ریگی بلغزی مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
انسانم___آرزوست مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 633 آره موثره منتها حواست باشه رون ها رو بیشتر لاغر میکنه.وقتی ام رکاب میزنی شکمت رو بده تو ممنونم عزيزم كه جواب دادي.ببين من خود رانم چاق نيست،مي خوام بدونم براي بغل ران و داخل ران هم جواب ميده؟ تاثيري داره؟
بانوز عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 14581 ممنونم عزيزم كه جواب دادي. ببين من خود رانم چاق نيست،مي خوام بدونم براي بغل ران و داخل ران هم جواب ... حقیقتش نمیدونم عزیزم .شما سرچ کن حتما جواب میگیری مرو راهی که با ریگی بلغزی مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است مکن کاری که یک ارزن نیرزی...