خانومی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4154 عنوان پاسخ به سوالات حقوقی 504 بازدید | 45 پست مفید و خلاصه بگین لطفا چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡ 1397/10/11 | 17:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sashamia1 عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 8235 ما تو دادخواست طلاق توافقی نوشتیم روز محضر ۱۲۰ رو ب صورت نقد یا چک تضمینی ب محضر دار تحویل بده . قاضی هم بر این اساس رای رو صادر کرده. اگه روز محضر بزنه زیر حرفش ممکنه مجرم حساب بیاد؟ چون از دستور دادگاه سرپیچی کرده
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64372 خانمی شوهرش دخترش رو از جلو مغازه با فریب برده حضانت موقت رو باطل کرده با ترساندن بچه جلوی دیدن مادر رو گرفته دختر ده سالشه مادر چیکار کنه ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
تهچین_مرغ عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2546 من باکره نیستممیتونم برم ترمیم کنم اسم همسر فعلیمو ک میخوام ازش جدا شم پاک کنم لز شناسنامه ؟؟
خانومی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4154 ما تو دادخواست طلاق توافقی نوشتیم روز محضر ۱۲۰ رو ب صورت نقد یا چک تضمینی ب محضر دار تحویل بده . قاض ... بله جرم محسوب میشه شما طبق قانون مجازات اسلامی می تونین از دادگاه تقاضای مجازات کنید چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
97elysa عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 18225 اره دیگه تو دادگاه هر حرفی بزنی بایدپاش وایستی چه برسه به کتبی وامضا
boro_amooo عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 3580 قبل از تقسیم ارث و پرداخت مهریه میشه با شکایت قسطهای متوفی رو از همسرش (زن)مطالبه کرد
خانومی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4154 من باکره نیستم میتونم برم ترمیم کنم اسم همسر فعلیمو ک میخوام ازش جدا شم پاک کنم لز شناسنامه ؟؟ برای پاک کردن شناسنامه فقط باید ازدواج مجدد کنید و با رضایت همسر فعلی پاک کنید چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
خانومی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4154 خانمی شوهرش دخترش رو از جلو مغازه با فریب برده حضانت موقت رو باطل کرده با ترساندن بچه جلوی دیدن مادر ... بله مجرم محسوب میشه می تونید از ش شکایت کنید چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
sashamia1 عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 8235 بله جرم محسوب میشه شما طبق قانون مجازات اسلامی می تونین از دادگاه تقاضای مجازات کنید 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
خانومی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4154 قبل از تقسیم ارث و پرداخت مهریه میشه با شکایت قسطهای متوفی رو از همسرش (زن)مطالبه کرد نخیر همچین وجه قانونی نداره چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
97elysa عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 18225 خانمی شوهرش دخترش رو از جلو مغازه با فریب برده حضانت موقت رو باطل کرده با ترساندن بچه جلوی دیدن مادر ... شکایت کن بگه نمیزاره بچه موببینم این خودش جرم هرمادری حق داره بچشوبببنه
تهچین_مرغ عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2546 برای پاک کردن شناسنامه فقط باید ازدواج مجدد کنید و با رضایت همسر فعلی پاک کنید اگر دختر باشم هم ک میشه پاک کرد 😔😔😔
خانومی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4154 اره دیگه تو دادگاه هر حرفی بزنی بایدپاش وایستی چه برسه به کتبی وامضا العفوو بالعهود مردم به عهد هه وپیمان های خود پایبند باشید چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
boro_amooo عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 3580 نخیر همچین وجه قانونی نداره خیلی ممنون.اگه ب حکم دادسرا کلانتری کسی را احضار کنه و تو تاریخ معین اون شخص ب کلانتری مراجعه نکنه جرم ب حساب میاد