2777
2789
عنوان

پاسخ به سوالات حقوقی

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 45 پست
اگر دختر باشم هم ک میشه پاک کرد 😔😔😔

اگه باکره باشین میشه باکره نباشین نمیشه 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
خیلی ممنون.اگه ب حکم دادسرا کلانتری کسی را احضار کنه و تو تاریخ معین اون شخص ب کلانتری مراجعه نکنه ج ...

نتیجه عدم حضور جلب است نه جرم

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای پاک کردن شناسنامه فقط باید ازدواج مجدد کنید و با رضایت همسر فعلی پاک کنید

ربطی به اجازه همسره فعلی نداره خانوم ک ازدواج مجدد کرد سندازدواجشو ببره وبامدارکشو هزینشو واریزکنه براش عوض میکنن

باکره ترمیمی باشم نمیییشه یعنی ؟؟؟

شما شمارتونو بزارین تلفنی ارشادتون کنم 

نتیجه عدم حضور جلب است نه جرم

ممنون ببخشید خیلی سوال میپرسم.اگه مادری بچه شو بلد از مرگ پدر ب پدربزرگ و مادربزرگ نشون نده.پدربزرگ ک قیم باشه چ اقدامی میتونه انجام بده البته پدربزرگ حکم ملاقات نداره

ما چند روز پیش ماشین گرفتیم رفتیم محضر وکالت کاری داد صاحب ماشین قبلی تا بعد معاینه فنی کاملا به ناممون بزنه کل پولم گرفته چک رمز داربهش داریم بعد با همسرم سر یه موضوع الکی دعوا کرده و فوش های بسیار زشتی زده و گفته دیگه نمیام به نامت بزنم . البته الان پلاک ماشین به اسم شوهرم خورده ولی میگن اگه بخوایم بفروشیم نمیتونیم تا زمانی ک صاحب قبلی امضاکنه .تروخدا بگید چکار کنیم راهنماییمون کنید

ربطی به اجازه همسره فعلی نداره خانوم ک ازدواج مجدد کرد سندازدواجشو ببره وبامدارکشو هزینشو واریزکنه ب ...

بله درصورتیکه ازدواج کنی شوهر بدونه که ازدواج قبلی داشتن انموقع میتونه

اگه باکره باشین میشه باکره نباشین نمیشه 

هبه به چه شکله

میتونیم خونه ای که پدر شوهر قول داده

و ساخته برای پسرش

و پسرش فوت کرده

چطوری اثبات مالکیت بگیریم

آیا نتیجه داره

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
برا جرا گذاشتن معریه چقد باید پرداخت کرد ؟؟

چون دعوا مالی سنگین هرکسی توان پرداخت هزینه دادرسی رو نداره موثر شناخته بشی از پرداخت هزینه دادرسی معاف می شین