2777
2789
دوره هات چند روزه س؟  اره هی بزن هر وقت خط دومی کاملا پررنگ شد برو اقدام  البته برای کسا ...

سیکلم‌نامرتبه دکتر دوفاستون داده واسه تنظیم پریود گفته سه ماه بخور بعداز سه ماه اقدام‌کن..

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه
آی یو آی کن عزیزم همون جلسه برات تعیین جنسیت هم میکنن

اخه شنیدم بعضیاتوهمین سایت میگن ای یوای بیخودیه واصلاتاثیرنداره.منم دودل شدم اخه ای وی افم هزینش خیلیه.رژیم وتخمگ گذاری وارگاسم و...رعایت کردم ولی نشدپسر

خداجونم فقط تویی که میتونی منوبه آرزوم برسونی...پس ناامیدم نکن💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز چندم پریودته؟ سیکلت چند روزه اس؟؟ منم‌واسه پسر دار شدن میخام کیت استفاده کنم دوماه دیگع

روز 20پری

هرچی قرص و آمپول استفاده کردم بزرگ نمیشد این ماه

باعسل و سیاهدانه و شربت زعفران بزرگ شدن

سیکلم34روزه

روز 20پری هرچی قرص و آمپول استفاده کردم بزرگ نمیشد این ماه باعسل و سیاهدانه و شربت زعفران بزرگ شدن ...

بیشتر توضیح میدی گلم؟ عسل و سیاه دانه و زعفزان‌رو چجور مصرف میکردی همه رو باهم قاطی میکردی؟

روزی‌چندبار میخوردی؟

از شب چندم‌ پریودت میخوردی؟

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه
عه پ چرا تو امضات زدی دو تا فرشته مگه بچه دار نشدی؟

ن میخواد خدارو در عمل انجام شده قرار بده😁

بیشتر توضیح میدی گلم؟ عسل و سیاه دانه و زعفزان‌رو چجور مصرف میکردی همه رو باهم قاطی میکردی؟ روزی‌چن ...

سیاهدانه رو آسیاب کن بلافاصله با سه برابره عسل قاطی کن هرصبح و شب راس ساعت خاص یه قاشق کوچیک بخور

زعفران رو هم دم کردم هرشب غلیظ با نبات یک استکان متوسط خوردم

عسل و سیاهدانه رو از اول دوره میتونی بخوری تا 18دوره

من دوره هام طولانیه تا 20اینا میخورم

زعفران هم بعد تموم شدن پریود تا 17دوره