2777
2789
بیبی نیس فعلا کیت تخمک گذاریه😂

از همین امشب اقدام کنید و تا وقتی که کیت دوباره کم رنگ میشه هی اقدام داشته باشید میگن یک شب درمیان تاثیرش بیشتره چون اسپرم ها ضعیف نمیشن هیچ فرصتی رو از دست ندید اسپرم ها تا ۲ الی ۳ روز توی رحم زن زنده میمونن البته اسپرم سالم شما دست دست نکنید

الهی که ۹ ماه دیگه بغلم باشی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز چندم پریودته؟ سیکلت چند روزه اس؟؟ منم‌واسه پسر دار شدن میخام کیت استفاده کنم دوماه دیگع

چندتادخترداری؟

خداجونم فقط تویی که میتونی منوبه آرزوم برسونی...پس ناامیدم نکن💋
بابا کیت تخمک گذاریه مبارکه چیه  فردا هم بزن به نظرم جا داره پررنگ تر شه

منم‌میخام از کیت تخمک‌گذاری استفاده‌کنم‌تا حالا استفاده نکردم.. از روز ۱۰ پریودم بزنم تا روزی ک هر دو خط پر رنگ شد؟؟

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه
[QUOTE=78496291]پسرمیخوای عزیزم؟[/QUOTE  خدا بخواد دوقلو دختر وپسر میخوام😍

چندتابچه داری بیشتربرام بگو؟؟؟بچهای دیگت چی هستن؟

چندتادخترداری؟

ی دختر دارم یه پسرم اگر خدا بده ک دیگه جفتم‌جور بشه نیارم. اگرم دختر داد ک دیگه نعمت خداست.. اصلا ناشکری نمیکنم.. ولی احساس میکنم‌از هر دو جنسش خوبه ادم داشته باشه

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه
منم‌میخام از کیت تخمک‌گذاری استفاده‌کنم‌تا حالا استفاده نکردم.. از روز ۱۰ پریودم بزنم تا روزی ک هر د ...

نه ۱۰ زوده شما از ۱۲ بزن تا ۱۶ میبینی که پررنگ تر میشه بعد از یه جایی به بعد کم رنگ تر میشه شما بروشورشو بخونی مشکلت حل میشه روش کامل توضیح داده کیت max14 هم از همه بهتره

الهی که ۹ ماه دیگه بغلم باشی 
پس جمله وضعیتت چی میگه دوتا بچه داری و باز بچه میخای عزیزززززم اونا دخترن یا پسر

نه بابا بچه ندارم فعلا

اونو گذاشتم تا خدا رو تو رودرواسی بذارم تا عید بهم بده انشالا😂😂😂😂😆

منم‌میخام از کیت تخمک‌گذاری استفاده‌کنم‌تا حالا استفاده نکردم.. از روز ۱۰ پریودم بزنم تا روزی ک هر د ...

دوره هات چند روزه س؟ 

اره هی بزن هر وقت خط دومی کاملا پررنگ شد برو اقدام 

البته برای کسایی که تلاش میکنن واسه پسر خوبه اگه جنسیت برات مهم نیست از همون روز ۱۰ یه روز در میون برو اقدام

حواست باشه!
ی دختر دارم یه پسرم اگر خدا بده ک دیگه جفتم‌جور بشه نیارم. اگرم دختر داد ک دیگه نعمت خداست.. اصلا نا ...

اره منم دوتادختردارم.خیلی فکرم درگیره پسره.اخه شوهرم خیلی پسردوسداره.موندم چیکارکنم