2777
2789
عنوان

خانمابرای ادامه تحصیل من دیرنیست؟بنظرتون چی بخونم خوبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ٣٥ سالمه ترم اول روانشناسي  

قبلا هم  دانشجو بودم ولي انصراف دادم

يك جيزي بخون كه بازار كار داشته باشه   گرافيك فكر كنم خوب باشه يا مشاوره خيلي از رشته ها ديگه كنكور نمي خواد  براي ازاد و پيام نور 

نه اصلاً دیر نیست  ببین خودت بیشتر چه رشته‌ای رو دوست داری و با توجه به شرایطت و در توانت هست& ...

رشته مشاوره هم دوس دارم احساس میکنم این رشته درس خوندن به شرایطم میخوره ولی خیلی ها گفتن الکیه بازارکارنداره به دردخانمای خانه دارمیخوره

حسابداری

ببین عزیزم ، خوب فکرات رو بکن که از این شاخه به اون شاخه نپری و بعد هم دقیق بپرس واسه رشته های نظری که بخوان بعد دیپلم رشته دیگری برن پیش نمی خواد ولی واسه حسابداری مطمئن نیستم 

ببین عزیزم ، خوب فکرات رو بکن که از این شاخه به اون شاخه نپری و بعد هم دقیق بپرس واسه رشته های نظری ...

برای حسابداری میخواد پرسیدم،ازاول هم تجربی دوس داشتم به اصرار خانواده وبدون هیچ علاقه ای رفتم حسابداری

نه اصلا دیرنیست یه خانومی پارسال 6ماه روزی 8ساعت ازصفرخوندوپرستاری قبول شد بخون فقط

من رشتم تجربی هم نیست،بنظرتون میتونم،چه جوربایدبخونم چه کتابهایی،مخصوصن که این رشته ریاصی وفیزیک وشیمی وایناداره من دیگه هیچی از ریاضی وزبان اینا ذهنم نیس

من رشتم تجربی هم نیست،بنظرتون میتونم،چه جوربایدبخونم چه کتابهایی،مخصوصن که این رشته ریاصی وفیزیک وشی ...

بچه داری یانه

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
الان سوالم اینه برم دنبال رشته موردعلاقم موفق میشم یا الکی وقت هدرمیدم،یابیخیال علاقه بشم و رشته ای ...

معلومه باید بری دنبال علاقه ات 

من پارسال باوجود بچه برای سراسری خوندم با بچه واگذاری خیلی سخت بود با این وجود توی ۶ماه از صفر خوندم و روزانه آوردم به نظر خودم توی هفتصد هزارنفر خیلی خوب بودم اما الان خسته شدم احساس میکنم دیگه امسال نمیتونم بخونم چون پارسال انتخاب رشته نکردم