من 26 سالمه ودیپلم دارم،بنظرتون الان برای ادامه تحصیل دیرنیست؟چه رشته ای خوبه برام بخونم حالاشایدبعدهابخوام کارکنم،خودم رشته های پرستاری واینارودوست دارم ولی دیگه به شرایط من نمیخورن اینا چون سخته قبولی دراین رشته ها
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین عزیزم ، خوب فکرات رو بکن که از این شاخه به اون شاخه نپری و بعد هم دقیق بپرس واسه رشته های نظری که بخوان بعد دیپلم رشته دیگری برن پیش نمی خواد ولی واسه حسابداری مطمئن نیستم
نه اصلا دیرنیست یه خانومی پارسال 6ماه روزی 8ساعت ازصفرخوندوپرستاری قبول شد بخون فقط
من رشتم تجربی هم نیست،بنظرتون میتونم،چه جوربایدبخونم چه کتابهایی،مخصوصن که این رشته ریاصی وفیزیک وشیمی وایناداره من دیگه هیچی از ریاضی وزبان اینا ذهنم نیس
من پارسال باوجود بچه برای سراسری خوندم با بچه واگذاری خیلی سخت بود با این وجود توی ۶ماه از صفر خوندم و روزانه آوردم به نظر خودم توی هفتصد هزارنفر خیلی خوب بودم اما الان خسته شدم احساس میکنم دیگه امسال نمیتونم بخونم چون پارسال انتخاب رشته نکردم
خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره