2777
2789
عنوان

دورهمی عقدیا(برا ایده جهیزیه)

| مشاهده متن کامل بحث + 6379 بازدید | 346 پست

من هنوز شروع نکردم برا خرید یکم چیزای کوچولو موچلو خریدم ولی اصل کاریا رو میخام برم از شوش بخرم همه چیو باهم

هر انسانی به سبک خودش زیباست…زیرا خداوند هرگز اشتباه نمی کند!  
مرسی من ۷۰ تومن جهیزیه گرفتم از بابام  دوست دارم یه لیست تهیه کنم به شوهرم بگم با ۷۰ تومن چه چ ...

خوشبخت باشی عزیزم.چیزیم خریدی تاحالا؟

خدایا یهویی شکررررررررررررررررت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش اومدی عزیزم

😘😘😘

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
مرسی من ۷۰ تومن جهیزیه گرفتم از بابام  دوست دارم یه لیست تهیه کنم به شوهرم بگم با ۷۰ تومن چه چ ...

اتفاقا اگه ریخت و پاش نکنین میشه خوبم خرید 🌹🌹🌹

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

چ پر روووو

اسب پیشکششی دندوناشو نمیشمرن

شوهر من بیچاره از همون اول ب مامانم. راضی نیستم تگ بالای ده تومن بشه جهاز مهناز 

شما در حد نیاز بدین بقیه شو خودمون کم. کم در طول زندگی میخریم 

سه سال پیش جهازم شد 7 تومن 

الان همممممه چی دارم تو این سه سال خودش کم کم برام خرید 

البته منم ازش سرویس چوب نخاستم فقط یه کمد  خریدیم برا لباسا مون و یه جا کفشی 

الان تازه آینه کنسول و بوفه خریده برام

بقیه شم کم. کم میخریم با کمک هم 

قرار نیس مادر پدر لقمه آماده بذارن تو دهن عروس داماد 

هرچی خودتون بازحمت ب دست بیارین بیشتر براتون ارزشمنده

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

سرویس قاشق چنگال منم همینه 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢