2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو افتادی چون این باعث کینه میشه بگو اگه تلاشتو نکنی رفتارهاتو عوض نکنی از چشمشون میوفتی

اون میگ من رفتارام اوکیه 

ولی من نمیتونم با مردی ک از چشم مامانم افتاده زندگی کنم

مامانم میگ بیا جهازتو ببر منم پا نمیزارم خووونت 

اون میگ من رفتارام اوکیه  ولی من نمیتونم با مردی ک از چشم مامانم افتاده زندگی کنم مامانم م ...

خانوادت بد تورو نمیخوان اگه شوهرت وضعش خوبه زیادی بش رو نده شاید اون از تو طرفداری دیده که هرچی دلش میخواد میگه یکم توجهات رو بهش کم کن تا ادب شه

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
😔😭😭😭😭😭

به مادرت بگو خواه ناخواه بعد عروسی بالاخره با داماد همیشه کم وبیش اختلاف پیش میاد،بالاخره یه فرد جدید با خلقیات جدیده تا ما بخوایم به اخلاق هم دربیاییم طول می کشه اگه قرار با هر تقی به توقی اینجوری بکنی و پشتم خالی کنی که من دغ میکنم.یه جوری با مامانت حرف بزن مظلوم نمایی منو بگوییدش از بزرگتر تا کمی باهاتون را بیاد،،،تمام این حرفهایی که زدم منوط بر این که شوهرت واقعا لیاقتشو داشته باشه و شما دوستش داشته باشی.