2777
2789
صد بار مشکل پیدا کرد الان حل شده ؟؟

دور از جون شما و مادرتون،،مادر من به رحمت خدا رفت ولی مشکلات ما واقعا اصولی بود،مشکل شما پیش پا افتاده است که ان شاءالله حل میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا یکی بگه چیکار کنم خسته و‌کلافه ام هیچ کس طرف من نیس  هر کی کار خودشو میکنه 😔😔 ...

ولی زیاد حساس نباش حل میشه،،،داماد خوبه این رفتارا رو از خانواده همسرش ببینه تا حساب کار بیاد دستش و بفهمه زنش بی پشت و پناه نیست. 

نه وضعش خوب نیس 

خب ببین نظر من اینه 

تو الان سعی کن به شوهرت نزدیک شی بدون هیچ دعوایی ینی اون هرچی گفت نشنیده بگیری ولی با محبت بری رو مخش خودتو براش مظلوم کنی که مثلا عزیزم بخاطر من و تاریخ عروسیم یکم بندازین عقبتر نه خیلی

بعدم مهموناتونو خیلی کم کنید هم شما هم اگه اون پول نداره کم کنه 

بخدا عروسی با ۲۰۰نفرم میشه 

خصوصا اینکه تو دختری خانوادت بزارن برای پسرشون کل فامیلشونو دعوت کنن

ببین از همه نباید انتظار داشته باشی ترو درک کنن چون محاله،چه خانوادت چه شوهرت خودشونو میبینن!تو اگه مصمم هستی زندگیتو حفظ کنی باید فعلا کنار بیای تا این عروسی بگذره 

بعدش اجازه نده کدورت پیش بیاد کم کم این درگیری هم فراموش میشه 

ببین آدما شیر درنده رو رام میکنن چه برسه به یه مرد!از در محبت و سیاست میتونی شوهرتو رام کنی 

اینم بدون مردا وقتی پول ندارن و وضعشون خوب نیس دیوونه میشن به معنای واقعی!اگه وضعش خوب نیس از خواسته هات کوتاه بیا مثلا تعداد مهمونا که گفتم،چون خودت اول شرایطشو دیدی و زنش شدی

بعدم بشین مخ مامان باباتو بزن الکی بگو اره مامان اون خیلی شمارو دوس داشته الانم تو تنگنا اینجوری میکنه 

همینارو ازونطرف تحویل شوهرت بده که مامان بابام خیلی قبولت داشتن ولی الان جو متشنج شده و این بحثا پیش اومده 

اگه خودت بخوای میتونی دو طرفو شیفت کنی باهم حالا من خیلی خلاصه گفتم ولی میتونی به راحتی مخ بزنی چون دو طرف آدمایین که رک و راستن

اینا نظرات منه اگه مصممی که باهاش ادامه بدی و واقعا دوسش داری  چون مشکلتون حل شدنیه

ازیزمم مرسی از نظراتت

میدونی من هم تک دخترم هم فرزند اخر واسه همین خیلی حساسسن میخان عروسی خوب باشه

باید اجازه بدیم زمان حلش کنه 

تورو خدا یکی بگه چیکار کنم خسته و‌کلافه ام هیچ کس طرف من نیس  هر کی کار خودشو میکنه 😔😔 ...

بشین با مامانت حرف بزن بگو من که جز شما کسی رو ندارم پشت منو خالی نکنید 

الان شیطون افتاده بین مون داره هی هر دوطرفو از هم دور میکنه،تو کنار من باش بزار این عروسی هرطور شده بگذره کمکم کن همراهم باش من جز شما از کسی نمیتونم کمک بگیرم بگو شما رو یه دنیا دوست دارم ولی شوهرمم دوس دارم کمکم کنید زندگیمو حفظ کنم 

خیلی راحته ها،با احساسات مامانا بازی کنی سریع جواب میده😅

بشین با مامانت حرف بزن بگو من که جز شما کسی رو ندارم پشت منو خالی نکنید  الان شیطون افتاده بین ...

فک میکنی راحته

خیییییلی سخته

اخه وقتی جواب سلاممو نمیده چطوری این حرفا رو بهش بزنم ؟؟؟

عزیزم منم شرایطم مثل توعه بابام وشوهرم باهم لج کردن بابام منم نمیدونم چیکارکنم ولی معمولا پدرا راحت ترازمادرا نرم میشن تو بهشون بگو مشکلشونو باهمدیگه حل کنن توکاری نداشته باش شوهرم همش به من میگه تودرست کن توباپدرت صحبت کن منم میگم این مشکل توعه من نمیتونم توروی پدروایستم....منم دوساله عقدم کلی مشکل داریم مهریه اجراگذاشته بودم قراربودجداشم کلادوران عقد زهرماره اه معلوم نیست کی عروسیمه....امیدوارم مشکلتون حل بشه😘

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺