2777
2789
بله برای بچه ها و بالای ۶۵ سال باید حتما بزنن بیشتر برای مننژیته ولی رو عفونت های گوش و ریه هم تاثیر ...

سلام عزیزم خوب‌هستید ببخشید شما این واکسن‌هارو زدید راضی بودید مشکلی پیش نیومد یا هیچوقت دیگ بچتون برا عفونت بستری نشد؟

از دو ماهگی بزنید بهتره ولی کسانی که نزنن دیرترم میشه بزنن مثلا اگر دو و چهار و نزنید فقط شش و چهارد ...

سلام‌خوبی از واکسنی ک برا بچهات زدی راضی بودی

بنظرت عفونت و اینها رو کمتر از بقیه میگیرن؟

و اینکه از دوماهگی زدی عوارش نداشت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مادرعزیز

🔹 پرونار 13 (واکسن پنوموکوک) یک واکسن تکمیلی هست که علیه ۱۳ نوع شایع باکتری پنوموکوک محافظت می‌کنه. این باکتری می‌تونه باعث بیماری‌های جدی بشه مثل:

• ذات‌الریه (پنومونی)
  • عفونت گوش میانی (اوتیت میانی)
  • مننژیت باکتریایی
  • سپسیس (عفونت خونی شدید)

🔹 در بعضی کشورها مثل آمریکا و اروپا این واکسن جزو برنامه روتین واکسیناسیون کودکه، ولی توی ایران فعلاً جزو واکسن‌های دولتی نیست و به‌عنوان واکسن تکمیلی اختیاری شناخته میشه.

🔹 مزایا:

• کاهش خطر عفونت‌های جدی و بستری شدن
  • کمتر شدن تعداد و شدت عفونت گوش میانی (که خیلی شایع هست)
  • محافظت غیرمستقیم از خانواده و اطرافیان (کاهش ناقلی باکتری)

🔹 معایب :

• هزینه نسبتاً بالایی داره
  • تزریق‌های بیشتری به برنامه اضافه می‌کنه
  • مثل همه واکسن‌ها، ممکنه تب یا درد محل تزریق بده (معمولاً خفیف و گذراست)

پرونار 13 یکی از مؤثرترین واکسن‌ها برای پیشگیری از بیماری‌های خطرناک پنوموکوکیه. اگر امکان مالی و دسترسی داری، تزریقش برای کودک به‌شدت توصیه میشه.

در صورت مفیدبودن لطفا در کانال یوتیوب (دکترکودک )شما عضو بشید که روزانه مطالب شایع کودکان را مشاهده بفرمایید

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1