2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 74 پست
ارهه میخایم مستقل بشیم تا یکی دو هفته دیگ

قبل از اینکه برید سرزندگی مستقل خودتون مشکل رو حل کنید 

چون خودت هم دلخور هستی 

سعی کن مشکل رو با پدر و مادرت هم حل کنی 

من جای شما باشم نمیرم و صبر میکنم تا مشکل حل بشه اینجوری ازت توقع داره حتی اگه ناراحت هم باشی اول باید به خواسته های ایشون توجه کنی 

مسایل اگه حل نشده باقی بمونن روابط رو به مرور زمان سرد میکنن

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کرده که دلخورین همتون؟ من به شخصه اگه مشکل چیزی باشه که از دل پدرو مادرم در نیاره یا معذرت خواهی نکنه نمیرم اگرم چیز مهمی نیس توضیح میدم چی به چیه بعد میرم پیش شوهرم

چطوری بهش بگم نمیام ؟؟

بگو از این موضوعات پیش اومده دلخوری دیگه و واقعیت و بگو حس واقعی تو بگو و بگو تا حل نشه نمیام مثلا خودت دیگه بهتر میدونی چی بگی ولی  دروغ نگو کلا   همیشه حس واقعیتو بگو موفق باشی 

برای ادبیات بعضی خانمهای نی نی سایت متاسفم...😔

هر چی بابات گفت همون کارو بکن.تو زندگی بهم ثابت شده هر وقت به حرف بابام عمل نکردم اخرش به حرفش رسیدم و ضربه خوردم.

از زمین خوردن کسى شاد مشو که نمیدانى گردش روزگار براى تو چه در آستین دارد ... امام علی (ع)

باخنده برو مامانتو بغل کن بهشم بگو میری پیش نامزدت اگه چیزی هم گفت اصلا بروی خودت نیار بازم بخند بعد بروپیش نامزدت ب روی اونم نیار بزار اونجاتموم بشه تاالانم مقصر هر کی بوده باشه فهمیده 

عشق نی نی      
چیکار کرده که دلخورین همتون؟ من به شخصه اگه مشکل چیزی باشه که از دل پدرو مادرم در نیاره یا معذرت خوا ...

ببین عروسی قرار بود ک نصف نصف باشه خرجش

رفته بودیم تالار اینا گرفته بودیم شوهرم گف من نمیتونم از فلان قد بیشتر بدم بیا بریم منو رو کم کنیم مامانم گف نه بزا باشه ما میدیم

من و شوهرم بحثمون شد بابام گف نمیدم دیگ گف من عروسی جدا میگیرم

و کللللی کش مکش هی میگفتن ما پول نمیدیم اخر سر من به شوهرم گفتم برو کنسل کن تالارو کنسل ک کرد بابام خیییلی شاکی شد و بهش برخورد با منم قهر کرد 

چراااا همتون میگید برو من خودم نمیخام برم میخام یه جوری از زیرش درر برم

پس جایی از کار که میلنگه متاسفانه خود تویی

تو با همسرت ازدواج کردی مسئولیت داری بهش

متاسفانه باید بگم این دعواها به خاطر مدیریت نکردن تو هست عزیز دلم

ممنون خدای عزیزم🎀