2777
2789
عنوان

خانوما برای بارداریم دودلم

200 بازدید | 13 پست

الان باردارم خیلی دودلم یعنی میتونم از پسش بربیام از لحاظ مالیی هیچ مشکلی نیس ولی حس میکنم بچم ۲۲سالمه نمیدونم امادگیشو نداشتم الان میترسم ناشکری بشه بنظرتون چیکار کنم اصلا تو شوکم برای امدنش

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

مبارک باشه عزیزم .  

حرفهای منفی نزن دستت و بزار رو دلت حرفهای خوب بهش بزن قربون صدقش برو 😍

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه عزیزم .   حرفهای منفی نزن دستت و بزار رو دلت حرفهای خوب بهش بزن قربون صدقش برو 😍

یعنی میتونم نگهش دارم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
یعنی میتونم نگهش دارم

چرا ک نه عزیزم همچین مهرش ب دلت میشینه مطمئنم بهترین مادر واسه بچت میشی 😊

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
یعنی میتونم نگهش دارم

اره چرا ک نه من سردخترم 22 بودم مث اسباب بازی نگهش میداشتم بقل هیج کس نمیدادم 😂😂

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
اره چرا ک نه من سردخترم 22 بودم مث اسباب بازی نگهش میداشتم بقل هیج کس نمیدادم 😂😂

😂😂😂😁😂این حرفوداداشم میزنه همش بهم من عاسق بچم وهرجابرم بچه باشه بغلمه داداشم میگه این بچه داربشه بچشو بغل هیچ کدوممون نمیده

عشق نی نی      
😂😂😂😁😂این حرفوداداشم میزنه همش بهم من عاسق بچم وهرجابرم بچه باشه بغلمه داداشم میگه این بچه داربش ...

من دقیقا اینجوز بودم انگار عروسکه ازترس این ک چیزی نپره گلوش حتی نون نمیدادم دستش ک بخوره انقد نداده بودن هرچی میخوردمیپرید گلوش کلا باترس بزرگش کردم 😂

الان بچه دومتو حامله ای..خداحفظش کنه

اره عزیزدلم فدات بشم خدا بهت ی نی نی ناز بده مثل من ندی بقل کسی😂😂😍😍😙😙

چرا ک نه عزیزم همچین مهرش ب دلت میشینه مطمئنم بهترین مادر واسه بچت میشی 😊

ممنونم از روحیت

واییی ی جوری شدم