2777
2789
عنوان

درد شکم در سونوگرافی طبیعیه؟😭

5905 بازدید | 14 پست

خانوم ها سونوگرافی ان تی رفتم انقدر دکتر دقیق برسی کرد همه چیزو فشاری که به شکمم اومد شکمم خیلی درد میکنه طبیعیه ؟

تو سونوگرافی آنومالی هم همینجور برای اندازه زدن و اینا با دستگاه هی به شکمم فشار آورد نی نی طوریش نمیشه؟اخه من شکمم خیلی درد میکنه 😭😭البته روی شکمم 

برای کسی اینجوری بوده بچه اذیت نمیشه خیلی میترسم 

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سری دوم خیلی تا چند روز بعدش دل درد بودم اخه سونو ش 45دقیقه طول کشید از بس دکتر با اقت همه جارو بررسی . کرد . بچه از اون موقع وول میزد ترسیدم منم ولی خداروشکر چیزی نشد

نه بچه داخل کیسه هست نگران نباش شکمت بزرگ شده؟ تکوناشو حس میکنی؟

نه اصلا تکوناش و حس نمیکنم .... یه کوچولو شکمم داشتم الانم یکم بزرگترشده ولی هیچی نمیفهم تکوناشو

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜
من سری دوم خیلی تا چند روز بعدش دل درد بودم اخه سونو ش 45دقیقه طول کشید از بس دکتر با اقت همه جارو ب ...

برای منم خیلی طول کشید آنومالی انگار تو شکمم مشت زدن خیلی حالم بده 

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜
اشعه کجا بود دختر جان!!!!!

مگه اشعه نداره سونو ؟

اخه این وروجکم اصلا تکون نمیخوره بدونم حالش خوبه ۱۸ هفته و ۴ روزمه جفتمم خلفیه پس چرا تکون نمیخوره😔😭

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜
اخه از هر کی پرسیدم میگن اشعش بچتو اذیت میکنه و خطرناکه خیلی فشار آورده غیر طبیعیه 😔

اشعه کدومه آخه سواد ندارن که از این حرف‌ها می‌زنن، سونوگرافی بر اساس امواج فراصوتی تصویرنگاری می‌کنه. از اسم‌اش مشخصه. سونو یعنی صدا و صوت

اشعه کدومه آخه سواد ندارن که از این حرف‌ها می‌زنن، سونوگرافی بر اساس امواج فراصوتی تصویرنگاری می‌کنه ...

راست میگی درسته ولی اینهمه فشاری که آورد طبیعیه پس پرا بعضیا اینجوری نیستن بدون درده ..میگم از درد شدیدش بچه چیزیش نمیشه نمیدونم چیکار کنم برم دکتر بازم ؟اخه تکوناشم شروع نشده بگم خوبه که😭

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜
همین رو بگو انگار عکس رادیولوژیه که با اشعه ایکس بگیرن

والا تو یه گروهم اینقدر منو ترسوندن همشون که گفتن ما درد نداشتیم غیر طبیعیه بعدم میگفتم اشعش بچتو اذیت میکنه 😐

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜