2777
2789
عنوان

سونوگرافی نیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 8305 بازدید | 49 پست

متاسفانه ایشون بیشتر حواسش به فعالیت مجازی تا تخصص پزشکی ،نمونه اش هم با توجه به اینکه تو غربالگری اول جنسیت نمیگه تو غربالگری دوم هم جنسیت بچه رو به من اشتباه گفت...

متاسفانه ایشون بیشتر حواسش به فعالیت مجازی تا تخصص پزشکی ،نمونه اش هم با توجه به اینکه تو غربالگری ا ...

خانم حسین نژاد

بصورت حضوری برای شما و همراهتون درمورد کوچک بودن آلت تناسلی جنین تون توضیح داده شد و رفتارهای دور از شان و پرخاشگرانه‌ی شما در حال پیگیری از طریق مراجع قانونیه و اگر دست از این نفرت‌‌پراکنی برندارید از طریق پلیس فتا هم پیگیر ماجرا خواهیم شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که بسیار راضی بودم از خاتم دکتر تمام سونوگرافی های بارداری رو اونجا رفتم و واقعا با حوصله و خوش اخلاق و با سواد هستن. خدا بهشون خیر و برکت بده انشالله

سلام همسر من در غربالگری مرحله دوم در سونوگرافی نیلو بهش گفتند فرزندت انگشت نداره و قلبش دچار حفره اضافی  ازون روز همسر من دچار شک روحی شد و لب به غذا نمیزد کارش همش گریه شده بود مجبور شدن بچه رو در ماه هشتم به خاطر مسمویت مادر اورژانسی به دنیا بیارن و فرزندم به خاطر استرس ناشی از مادر 17 روز بیمارستان بستری بود به خاطر افت قند خون -ما بعد از ده سال بچه دار شدیم -خدا رو شکر هم مشکل انگشت نداشت و هم قلبش ایراد نداشت بنده  احساس مسولیت کردم و ازتون خواهش میکنم گول تبلیغات این جور جاها رو نخورید 

سلام همسر من در غربالگری مرحله دوم در سونوگرافی نیلو بهش گفتند فرزندت انگشت نداره و قلبش دچار حفره ا ...

اقای مصطفی س،
خانم م.ح همسر شما دوبار در تاریخ ۱۴۰۰/۰۶/۲۲ برای غربالگری اول و ۱۴۰۰/۰۸/۰۵ برای غربالگری دوم به سونوگرافی نیلو مراجعه کرده اند.  و در هردوبار چاقی شدید ایشان و یبوست و نفخ روده ها در پرونده ذکر شده که انجام سونوگرافی را سخت میکند.
در سونوگرافی ۱۴۰۰/۰۸/۰۵ برخلاف انچه شما به اشتباه میفرمایید هیچ حرفی از وجود مشکل در انگشتان یا قلب جنین زده نشده.  
در تمامی گزارشهای انومالی سطح یک، یعنی کاری که برای همسر شما انجام شده ، طبق دستور وزارتخانه ذکر میشود که این سونوگرافی شامل بررسی انگشتان دست و پا نیست و هم چنین ذکر میشود در این سونوگرافی اکوی قلب جنین انجام نشده است.
این به هیچ عنوان و در هیچ کجا به معنای مشکل داشتن جنین نیست و فقط برداشت شخصی خود شما و همسر شما از گزارش بوده.  
موضوع بعدی که شما مطرح میکنید وارد شدن استرس از جانب دکتر قربانی به همسرتان در هفته ی ۱۹ و زایمان زودرس ایشان در هفته ی ۳۷ بوده !!! انطور که میفرمایید استرس وارده در هفته ی ۱۹ باعث فشار خون ایشان شده.
خانم دکتر با خانم دکتر لواسانی ، خانم دکتر رامزی ، و دکتر چوبدار رییس بیمارستان علی اصغر صحبت کردند.  
همسر شما به دلیل وزن بالای صد کیلو و به دلیل دیابت از طرف خانم دکتر لواسانی به خانم دکتر رامزی معرفی شده اند.  
در هفته ی ۳۷ هفته و دو روز از زمان کاشت جنین ( و نه ۳۶ هفته که شما فرمودید ) به دلیل گزارش سونوگرافی مرکز پرتو نسیم دال بر کم شدن مایع و به دلیل بروز پره اکلامپسی خانم دکتر رامزی ختم بارداری داده اند.
بنابراین تمامی اظهارات شما نادرست و نامربوط است.
نه هیچ جا حرفی از وجود مشکل انگشت یا قلب زده شده و نه هیچ استرسی در این مرکز به همسر شما وارد امده.  
بماند که هیچ استرسی نمی تواند باعث بروز فشار خون پایدار، دیابت، وزن بالای صد کیلو، و دفع پروتیین و بروز پره اکلامپسی شود.
در نهایت خدارا هزار بار شکر که م.م، فرزند شما سالم است و مشکلات افت قندی که به دلیل دیابت مادر برایش پیش امده بوده جدی نبوده.