2777
2789
عنوان

گشنمه باردارم چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2551 بازدید | 79 پست
بادمجووون به به ...خرد کن بریز با  آب کم که تا روی بادمجونا باشه بپزه بعد که آبش رفت رب و گوجه ...

یکم توجه کنین ب اولین پست لطفا

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه سیب زمینی ندارم حالا کامنتا😂 سیب زمینی اب پز کن😐 سیب زمینی سرخکن😑 سیب زمینی با بادمجون در ...

عزیزم استانبولی بدون سیب زمینی هم میشه ها!!

دمی گوجه میگن بعضیا!

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
میگه سیب زمینی ندارم حالا کامنتا😂 سیب زمینی اب پز کن😐 سیب زمینی سرخکن😑 سیب زمینی با بادمجون در ...

وااااای ترو خدا ببین خخخ

اقا من رفتم نیمرو بزنم به بدن 😂😢

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

چرخ کرده اگر داری پاشو ساندویچ گوشت بزن 

یه پیمونه دمپخت هم خوبه ولی خوب خیلی سنگین میشی شاید اذیت بشی توی شب 

رفتی خرید برای اینجور وقتا بیسکوییت ترد یا چندبسته نودل بخر همیشه توخونه باشه

حال متکلم از کلامش پیداست
عزیزم استانبولی بدون سیب زمینی هم میشه ها!! دمی گوجه میگن بعضیا!

اره مرسی گللم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خب سيب زميني و بادمجونو حلقه حلقه كن كف مايتابه يه برنج آبكش هم بريز روش دم كه كشيد با گوجه نوش جون كن 🤪🤪🤪🤪

آیییی خداااا 😁😭

خب ببخشید همچین نوشتی توخونه سیب زمینی وبادمجون نداریم ک انگار گفتی داریم .....اخه خدایی سیب و بادمجون چی هست ک انقدر واجب باشه اسمشو بنویسی

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
عزیزم استانبولی بدون سیب زمینی هم میشه ها!! دمی گوجه میگن بعضیا!

اخه استارتر گوجه هم نداره😓

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم چی داری اونو بگو  کار هروزمه بگردم تو یخچال یه چیزی سرهم کنم لعنت به من ازبس هروز یکاریش ...

اینقدر پرروش نکن کی بچه کوچکش رو بدون غذا میذاره خودش میره فوتبال!!!!!

حال متکلم از کلامش پیداست