تو خونه هم سیب زمینی گوجه بادمجونو.. اینارو نداریم
چی درست کنم بخورم کسی نظری داره؟
یه غذای اسون احساس ضعف شدیو دارم هووووف
یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊 یه دخمل دارم شاه نداره /صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌 من می تونمممم💪
بادمجووون به به ...خرد کن بریز با آب کم که تا روی بادمجونا باشه بپزه بعد که آبش رفت رب و گوجه ...
یکم توجه کنین ب اولین پست لطفا
یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊 یه دخمل دارم شاه نداره /صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌 من می تونمممم💪
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگه سیب زمینی ندارم حالا کامنتا😂 سیب زمینی اب پز کن😐 سیب زمینی سرخکن😑 سیب زمینی با بادمجون در ...
وااااای ترو خدا ببین خخخ
اقا من رفتم نیمرو بزنم به بدن 😂😢
عزیزم استانبولی بدون سیب زمینی هم میشه ها!! دمی گوجه میگن بعضیا!
اره مرسی گللم
۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
عزیزم استانبولی بدون سیب زمینی هم میشه ها!! دمی گوجه میگن بعضیا!
اخه استارتر گوجه هم نداره😓
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏