2777
2789
عنوان

گشنمه باردارم چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2551 بازدید | 79 پست
عزیزم چی داری اونو بگو  کار هروزمه بگردم تو یخچال یه چیزی سرهم کنم لعنت به من ازبس هروز یکاریش ...

اره خیلی بده امشب نشستم گریه کردم یخچال خالی رو دیدم با این شکمه گشنه

بدررررک الان میفرستمش بره مغازه تخم مرغو نون بگیره بخورم والااااا

ب این مردا نباید رو داد

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
عزیزم چی داری اونو بگو  کار هروزمه بگردم تو یخچال یه چیزی سرهم کنم لعنت به من ازبس هروز یکاریش ...

واقعا عادتش میشه عزیزم نکن دیگه اینکارو ... هرچیزی حدی داره

ب نفسهای پاکتون با ذکر یک صلواات شدیدااا نیااازمندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خب سيب زميني و بادمجونو حلقه حلقه كن كف مايتابه يه برنج آبكش هم بريز روش دم كه ...

میگه ندااارم بادمجونو گوجه😂ای خداا منو بردار دیگه😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منم گشنم بود دخترم خوابش میومد شوهرم میدونست چیزی نداریم نکرد خرید کنه بعد بره فوتبال گفتم طفلی عذاب ...

یعنی واقعا نمیزنی لهش کنی گشنگیش فدای سر دخترت کاری کن بار آخرش باشه فوتبال میره کلا

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
اره خیلی بده امشب نشستم گریه کردم یخچال خالی رو دیدم با این شکمه گشنه بدررررک الان میفرستمش بره مغا ...

سرکارنمیره عزیزم مگه 

ب نفسهای پاکتون با ذکر یک صلواات شدیدااا نیااازمندم 
یه پیاز سرخ کن یکم گوشت چرخ شده اگه داری بزن با ادویه بخور خیلیم خوشمزس

گوشت 😁 ‌هااا😁

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
نه سیب زمینی داره نه گوجه نه بادمجون..نداره😂😂😂😂

گرفتم آقا گرفتم😂

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
وااااای ترو خدا ببین خخخ اقا من رفتم نیمرو بزنم به بدن 😂😢

همون برو نیمرو بزن از ما ابی گرم نمیشه😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

کوکو سبزی درست کن 

یه سهم سبزی قورمه بردار با تخم مرغ بن هرچی تخم مرغش بیشتر باشه خوشمزه تره 

زرد چوبه و نمک و فلفل هم بزن تو تابه پهنش کن 

تا خته شه

بعد بشین بخور کیف کن

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡
اره خیلی بده امشب نشستم گریه کردم یخچال خالی رو دیدم با این شکمه گشنه بدررررک الان میفرستمش بره مغا ...

داره ميره بگو بي زحمت بادمجون و سيب زميني هم بخره اين غذاها رو امتحان كني 😁😁😁😁😁

بادمجون کبابی یا سرخ‌شده تو فریزر نداری؟ 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اینقدر پرروش نکن کی بچه کوچکش رو بدون غذا میذاره خودش میره فوتبال!!!!!

از دیشب میگم همه چی تموم شده ازبس قناعت کردم دیگه جدی نمیگره حال خودم خرابه میخوام باهاش قهر بشم بفهمه ناراحتم همش باید دعوا کنم تا جدی بگیره خدالعنت کنه اون پدرمادرشم با سختی زندگی کن بعد روح و روانتو بهم بریزن تازگیا هی میگن برو سر کار فقط اینم مونده بود خودم عقل ندارم برم سرکار باید دستور بدن تا برم تامیکمو بخون از صبح صبوری کردم دیگه از زحر بچم ناراحت شدم یه ذره هم مرد باید درک داشته باشه دیگه