2777
2789

فقط اومدم یه گله کنم

من یه درخواست کمک گردم از خانمای نی نی سایت اما کسی به دادم نرسید.به جز یه خانم گل که اکثر وسیله های بهداشتی و لازمش رو خرید.

و یه خانوم دیگه که چند تیکه لباس و چند عدد کهنه تمیز فرستاد.

برید بخونید👇هیچکی کمک نکردhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2254135/کسی-لباس-نوزاد-زیر-یکسال-بی-استفاده-

داره

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

نمیشه اعتماد کرد ...معلومه ک کمک نمییکنیم..نی نی یار تایید کنن چشم

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس کهنه تایید کردن داره😐

لباس دست دوم و پاره پوره تایید کردن داره؟

واقعا که

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

خدا هم کمک نمیکنه به وقتش توی زندگی.

لباس کهنه چیه که اعتماد بخواد؟

نه به دل بزرگ بعضیا.نه به چشم تمگی و بهانه جویی بعضی دیگه.

لباس کهنه تایید کردن داره😐 لباس دست دوم و پاره پوره تایید کردن داره؟ واقعا که

ببین آدم میترسه ... اینجااا انقد دیدیم میترسیم من لباس و نکفتم آدم پاره پوره هم هدیه نمیده ب بچه یه ساله خاستم کمک یا همون هدیه رو عرض کنم بلاخره هزار نیت ممکنه باشه ...و اینکه نی نی یارا گفتن ک کمک نکنید اعتماد نکنید ..

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

همشون گفتن درخواست دوستی بده و توی خصوصی آدرس بده!

واسه تک تکشون آدرس گذاشتم فقط و فقط دو نفر که خدا از مهربونی کمشون نکنه کمک کردن

خدا هم کمک نمیکنه به وقتش توی زندگی. لباس کهنه چیه که اعتماد بخواد؟ نه به دل بزرگ بعضیا.نه به چشم ...

قشنگ مشخصه ک چ قد آدم جالبی هستی ...چش تنگ دمت گرم ... شاید خدا ب دل نگاه میکنه بعد روزی میده

ببین آدم میترسه ... اینجااا انقد دیدیم میترسیم من لباس و نکفتم آدم پاره پوره هم هدیه نمیده ب بچه یه ...

اگه دقیق بخونی من ننوشتم کسی کمک مالی کنه یا اینکه پول بده!

اول کل قضیه رو بخونید بعدا نظر بدید.

کسی که بچش شده ۴ سالش و دیگه لباسای قبلش رو نیاز نداره و نگه داشته ممکنه بتونه بفرسته.

که البته من توی اون تاپیک دوماه پیش گفتم که کسی داره بفرسته یا نه.همه هم دم از فرستادن زدن و فقط دو نفر زحمت کشیدن.

به نظرت کسی که داشته باشه میاد لباس کهنه ی بچه ی شما و کسای دیگه رو تن بچه کنه؟

نظرتون رو واسه خودتون نگه دارید لطفا

وا چقدر پرتوقعی !!!!شاید کسی نخواد کمک کنه کمک زوری میخوای شما😒

من گفتج بیایید کمک کنید؟ من نوشتم انایی که گفتن آدرس بده میفرستیم چرا الکی آدرس میگیرن؟ چرا پس نفرستادن این دوماهه! بجز دو نفر که واقعا خدا از بزرگی کمشون نکنه

اگه دقیق بخونی من ننوشتم کسی کمک مالی کنه یا اینکه پول بده! اول کل قضیه رو بخونید بعدا نظر بدید. ...

خانوم عذر میخام ولی  از کجا معلوم شماا بچه هایی ک میگین بچه خودتون باشه یااا برای کاری ک شرعی نباشه استفاده بشه یااا هزار تا چیز دیگه استفاده کنین ..من خودم از مادرم یاد گرفتم هبه کردن روو..ولی اینجا واقعااا امکانش نیست چون معلوم نیست راست باشه ...هرجور دوستداری فک کن

وا چقدر پرتوقعی !!!!شاید کسی نخواد کمک کنه کمک زوری میخوای شما😒

چرا ؟ واقعا چرا سر سری یه چیزی رو میخونید؟ من نوشتم که چرا الکی برای ظاهر نمایی آدرس میگیرن و نمیفرستن! اگه قصد ندارن خب هیچی نگن.هیچی ننویسن! کسی که آدرس میگیره میفرسته!.۵ نفر آدرس الکی گرفتن

خانوم عذر میخام ولی  از کجا معلوم شماا بچه هایی ک میگین بچه خودتون باشه یااا برای کاری ک شرعی ن ...

نطرتون رو محترمانه میگفتید خب.چرا دل آدمو میشکنید و میگید معلومه که کمک نمیکنیم! خب اونایی که نخواستن کمک کنن مثل شما کمک نکردن .من با اونایی هستم که واسه من توی خصوصی پیام دادن گفتن آدرس بده اما هییییچی نفرستادن.به جز دوتا خانم

من گفتج بیایید کمک کنید؟ من نوشتم انایی که گفتن آدرس بده میفرستیم چرا الکی آدرس میگیرن؟ چرا پس نفرست ...

من اصلا تو تاپیک قبلی شما نبودم

اولا کوتاهی از خودت بوده که همینجوری به هر کسی آدرس دادی

دوما خواهرم مردم زیر دین شما که نیستن،کسی تونست کمکت کرد دستش درد نکنه کسی هم نتونست بازم نباید آدم توقع داشته باشه،توقع نابجاییه