2777
2789

تو هفته شش ساک حاملگیم بدون جنینه و دکتر گفته باید سقط بشه البته من تو آزمایشای اولیه بارداری فهمیدم کم کاری تیرویید دارم و دکتر گفت احتمال داره بخاطر تیرویید این مشکل پیش اومده باشه. در هر حال دوستانی که تجربه داشتن بهم بگن چرا اینجوری شده و از چه روشی برای سقط استفاده کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بد ... دختر خودش راه حل نداد؟؟؟

چرا گفت فعلا رازیانه و زعفران اینا بخور ی هفته بعد سونو بده برو بیمارستان اگه قبول کردن اونجا سقط کن اگه نشد بیا برات شیاف و قرص اینا بنویسم خونه انجام بده

اول یکی دو هفته صبر کن و یه دکتر دیگه برو شاید تخمک گزاریت دیر بوده و مشکلی نداشته باشه اگه باشه خودش معمولن سقط میشه ولی برا سقط اگه خدا نکرده پیش اومد اول دارو گیاهی تخم شوید و اینا بعد داروی دکتر اگه خیلی ازیت شدی دیگه کورتاژ که انشاللا کار به هیچکدوم نمیکشه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.
عزيزم يه كم صبر كن . بعضى وقتا ديرتر نشون ميده. ممكنه لقاح دير انجام شده باشه 

حتی با وجود اینکه ساک حاملگی بدون جنین باشه؟ آخه هفته شش و ۲ روزه ولی بدون جنینه دکتر میگه پوچه از امب دارم رازیانم میخورم موندم چیکار کنم دیگه

حتی با وجود اینکه ساک حاملگی بدون جنین باشه؟ آخه هفته شش و ۲ روزه ولی بدون جنینه دکتر میگه پوچه از ا ...

آره عزيزم بعضى وقتا اگه لقاح دير انجام شده باشه و خيلى كوچيك باشه توى سونو نشون نميده. من توى يه گروه باردارى هستم يكى از همگروهيا رو همينجورى بهش گفته بودن پوچ برو سقط كن، بعد يك هفته جنين ديده شد.

البته مورد شما رو نميدونم شايدم واقعا پوچ باشه ولى به نظر من يكى دو هفته صبر كنى چيزى رو از دست نميدى گلم.