2777
2789

مي خواهي چي كار چاق شه؟!؟ من چاق مادرزادي بودم . ١٢ سال پيش وقتي برا فوق ليسانس مي خوندم، ١٧ كيلو كم كردم. الانم كه يه دختر يكساله دارم، نمي ذارم چاق شه. يك عمر زحر كشيدم🤯🤯🤯🤯

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته ببین اگه لاغریش ژنتیکی باشه همونجوری میمونه دیدی بعضیا هرچی میخورن چاق نمیشن خب اونجوری،تو خان ...

منوشوهرم که همیشه دغدغه اضافه وزن داریم خانواده ها هم همه درشت،ولی من خودم تاسن بلوغ ریزه بودم مامانم میگه ازاین لاغرتربعد دیگه چاق شدم همش میخوام کم کنم

منم کلاس اول ۱۶ کیلو بودم الان ۲۸ سالمه ۵۳ کیلوام البته ۶۳ بودم رفتم باشگاه کم کردم حالا شوهرم میگه بازم برو باشگاه لاغر شی گفتم عمرااا یه عمر لاغر بودمو تلاش کردم چاق شم حالا ک وزنم نرماله لاغر کنم که چی،،، اخه من مامانم دوتا بچه دیگه داشت فرصت نکرد بهم برسه خودم بعد ک رفتم دانشگاه دیدم چقد لاغرم هی رژیم چاقی گرفتم تا چاق شدم هههه، ولی از من ب تو نصیحت ب دخترت تا میتونی برس حداقل پس فردا بزرگ شد بهش بگی من بهت رسیدمو چاق نشدی نه مث مامان من ک زیاد بمن نرسیده و کمی ناراحتم ازش.

منم کلاس اول ۱۶ کیلو بودم الان ۲۸ سالمه ۵۳ کیلوام البته ۶۳ بودم رفتم باشگاه کم کردم حالا شوهرم میگه ...

آخه من بهش میرسم ولی این همیشه بی میله احساس میکنم خوردنش هم بخاطر ترس ازمنه با اشتها نیست

خریدم الان سه روزه میدم بهش فعلا که تاثیری ندیدم

باید یک مدت بگذره کم کم تاثیر میذاره راستی دختر دختر داییم هم شش سالشه ۱۶ کیلوعه دختر داییم میگف تازگی یه شربت گرفته اسمش شربت اشتهای کیمیاگره و عصاره بع و عسل داره میگف اشتهاش عالی شده ،خیلی راضی بود از شربته.