2777
2789
عنوان

بچه هاااا یه سوال ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 26 پست

حالا فهمیده بودم که حامله ام تازه دکترا گفتن به احتمال ۹۰درصد دوقلووووو هستند...شبی که جواب آزمایشم رو گرفتم ۱۰تا دکتر زنان رفتم تا یکیشون بگه خارج از رحم و باید سقط بشه که نگفتن اما دل به دریا زدم و توهفته چهارم سقطشون کردم...بماند که چه بدبختی ها کشیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تو اوج حال بد که یه چیزی بالاتر از درد و خونریزی پری هست باید طناب بزنی....و پله پایین بالا کنی...هیچکس نمیدونیت جز مامان و شوهرم که گفته بودن به مامانم به روی خودش نیاره..بگذریم که به خیر گذشت و ...الان ۵سال میگذره حالا هنوز دلم بچه نمیخواد ۳۰ سالمه و شوهرم ۳۵ سال ....

به نظرتون بچه دار میشم اگر اقدام کنم؟؟؟تو این چندسال طبیعی جلوگیری میکردم گاهی قرص اضطراری میخوردم...پریودهام کاملا منظمه به طوری که دقیقا میدونم کی تخمک گذاری میکنم...آیا تو اولین اقدام بچه دار میشم اصلا بشم...تردید عجیبی دارم من آدم آزادی بودم واقعا نمیدونم چی کار کنم هنوز یه سری کارهاهست که فکر مینم نکردم.مسافرت هایی که نرفتم!!!نمیدونم...

شما هنوز نمیدونی بچه میخوای  یا نه بعد راجب اینکه کی باردار میشی سوال میپرسی

ما که سیستم بدن شماو شوهرتون رو نمیدونیم که کی باردار میشی

با دکتر باید مشورت کنی

بخدا لایک کردنت عصبیم میکنه...نکن دوست خوبم
به نظرتون بچه دار میشم اگر اقدام کنم؟؟؟تو این چندسال طبیعی جلوگیری میکردم گاهی قرص اضطراری میخوردم.. ...

سنتون که کم نییت با بچه ام میشه مسافرت رفت میشه درس خوند...ولی همیشه نمیشه بچه دار شد

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی