من ۵سال پیش عقد کردم ،دفعه ی اولی که نزدیکی داشتم و هنوز تقریبا باکره بودم باردار شدم ...یادمه حالم خیلی بد بود حسابشو بکنید ماه اول بعد از عقدم یعنی سه هفته بعد عقدم پریود نشدم...کاخ رویاهام در هم شکست نابود شدم.انقدر گریه می کردم که داشتم میمردم،دانشجوی ترم آخر فوق لیسانس بودم...
حالا فهمیده بودم که حامله ام تازه دکترا گفتن به احتمال ۹۰درصد دوقلووووو هستند...شبی که جواب آزمایشم رو گرفتم ۱۰تا دکتر زنان رفتم تا یکیشون بگه خارج از رحم و باید سقط بشه که نگفتن اما دل به دریا زدم و توهفته چهارم سقطشون کردم...بماند که چه بدبختی ها کشیدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی تو اوج حال بد که یه چیزی بالاتر از درد و خونریزی پری هست باید طناب بزنی....و پله پایین بالا کنی...هیچکس نمیدونیت جز مامان و شوهرم که گفته بودن به مامانم به روی خودش نیاره..بگذریم که به خیر گذشت و ...الان ۵سال میگذره حالا هنوز دلم بچه نمیخواد ۳۰ سالمه و شوهرم ۳۵ سال ....
به نظرتون بچه دار میشم اگر اقدام کنم؟؟؟تو این چندسال طبیعی جلوگیری میکردم گاهی قرص اضطراری میخوردم...پریودهام کاملا منظمه به طوری که دقیقا میدونم کی تخمک گذاری میکنم...آیا تو اولین اقدام بچه دار میشم اصلا بشم...تردید عجیبی دارم من آدم آزادی بودم واقعا نمیدونم چی کار کنم هنوز یه سری کارهاهست که فکر مینم نکردم.مسافرت هایی که نرفتم!!!نمیدونم...