2777
2789
عنوان

امروز خیلی دلم شکست از دست داداشم😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 58 پست
اخه دیگه بهانه افتاد دست شوهرش دیگه نمیزاره باهاش رفت امدکنه با اینکه واسه شوهرم این چیزا مهم نیست و ...

برای شوهر منم مهم نیست ولی هرکسی باشه ناراحت میشه بالاخره حتی توی دلش  ولی باید بفهمه  

خب کارش زشت بوده  باید یک عکس العملی ببینه   

کارش خیلیییی بد بوده 

برای ادبیات بعضی خانمهای نی نی سایت متاسفم...😔

خیلی محترمانه به داداشت زنگ بزن و تشکر کن بعد بگو از کجا خریدین و مغازه دار نباید اینکار و میکرد و گولتون زد احتمالا ..بگو که فکر نکنه متوجه نشدی و اینجوری بگو که شخصیت خودتم خورد نشه

الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من دست دو نیست تو اینجور فکر میکنی

کاش نبود بخدا هست رنگ زیپاش همه پریده بعدم کاپشن جای کلاه داره پس کلاهش کو 

حالا نام که از جیب کاپشن هم کلی اشغال پیدا کردم😢😢😢 

بخدا کهنه اس

کاش نبود بخدا هست رنگ زیپاش همه پریده بعدم کاپشن جای کلاه داره پس کلاهش کو  حالا نام که از جیب ...

مطئنی این کادو رو داداشت داده؟ شاید کاغذ کادوش باکادو کسی دیگه شبیه بوده این اون نباشه..آخه چه دلیلی داره داداشت اینکارو کنه؟ یا شاید خواسته سر به سرت بزاره 

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
آفرین منم همینو میگم بخدا  شوهر من خیلی خیلی مرد صبوریه  ولی رو بچه هام حساسه کسی توهین ...

منم رو بچم خیلی حساسم همیشه بهترین ها رو براش می گیرم بعد برداشته برای بچه من شلوار اورده زانوش تابلو کاسه انداخته بود😤

ممنونم خداجون
فک نکنم بدونه پول داده ب زنش اون خریده احتمالا وگرنه اینجور چیز نمیخرید 

نه بخدا اصلا این داداشم اگه بدونید چققققدر افتضاح زن ذلیله 

همه زندگیش دسته زنشه اگه اجازه بده با ما رفت و آمد میکنم اگرنه جرات نداره فقط باید خونه فامیلای زنش بره 

به جون بچه هام ایندفه زنش هر چی تیکه انداخت من تحمل کردم فقط بخاطر اینکه داداشم و اذیت نکن ولی اینطور شد

نه بخدا اصلا این داداشم اگه بدونید چققققدر افتضاح زن ذلیله  همه زندگیش دسته زنشه اگه اجازه بده ...

من بودم ز میزدم ب زنداداشم تا داداشم میگفتم پول نداشتی میگقتی بجات ی چی میخردیم ولی اینجوری خوردم نمیکردی جلو شوهرم

منم رو بچم خیلی حساسم همیشه بهترین ها رو براش می گیرم بعد برداشته برای بچه من شلوار اورده زانوش تابل ...

بخدا انقد دلم شکسته من هیچوقت تو زندگیشون دخالت نمیکنم با هم دعواشون شده بود زنش زنگ زده به داداشت یهو چیزی بگوید من گفتم زندگی خصوصی خودتونه به من زنگ نزن 

از مادرم چیزی بگه زنش میشم به خودتون مربوطه این چیزها رو به من نگو