2777
2789
عنوان

امروز خیلی دلم شکست از دست داداشم😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 58 پست
من بودم ز میزدم ب زنداداشم تا داداشم میگفتم پول نداشتی میگقتی بجات ی چی میخردیم ولی اینجوری خوردم نم ...

دقیقا منم گفتم ابرومو جلو شوهرم بردی تو غیرت داری مثلا داداشی؟

بخدا زن داداشم مادرش بیوه است بعد داداشم به اجبار زنش ماهیانه خرجشونو میده 

آنوقت برای خانواده خودش اینطور

من نمیگم چی میاورد میشم کاش هیچی نمیاورد 

فقط از داداشم نارحتم اونا اخلاق منو میشناسه چطور جرات میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر بیشعور منم لباسای دست دوم بچه دخترشو به اسم نو آورد واسه بچه تازه دنیا اومده من.

خیلی کار خوبی کردی استارتر. من نه به شوهرم گفتم نه به مادرشوهرم. ریختم دور. خیلی پشیمونم. باید همه رو میدادم شوهرم ببره پس بده به مامانش

صلوات
ولی کاش به زنش میگفتی به داداشت نمیگفتی. من خودم میمیرم واسه داداشام اصلا دلم نمیاد.

تقصیر داداشمه 

آگه زنش نمیخرید میافتد باشه نخریم ولی منم لباس کهنه نمیبرم برای ابجیم 

یعنی عرضه اینم نداره؟

کاش نبود بخدا هست رنگ زیپاش همه پریده بعدم کاپشن جای کلاه داره پس کلاهش کو  حالا نام که از جیب ...

آخه چه دليلي داره انقدر تابلو كادوي دست دوم بده؟؟؟

ميگي تو جيباشم آشغال بود

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️
دقیقا منم گفتم ابرومو جلو شوهرم بردی تو غیرت داری مثلا داداشی؟ بخدا زن داداشم مادرش بیوه است بعد دا ...

برادرت چي گفت؟

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️
مادرشوهر بیشعور منم لباسای دست دوم بچه دخترشو به اسم نو آورد واسه بچه تازه دنیا اومده من. خیلی کار ...

اره دقیقا من آگه اینکار نمیکردم زنش فکر میکرد من هالوام 

دفعه دیگها کار بدتر میکرد 

اینکار کردم تا دفعه دیگه حدقل به بقیه خانوادم بی احترامی نکنه

اره دقیقا من آگه اینکار نمیکردم زنش فکر میکرد من هالوام  دفعه دیگها کار بدتر میکرد  اینک ...

خوب کردی 

ولی منم تلافی کردم. تولد همون بچه خواهرشوهرم شلوار لی دست دوم خواهرزادمو بردم. دلم خنک شد

صلوات
خوب کردی  ولی منم تلافی کردم. تولد همون بچه خواهرشوهرم شلوار لی دست دوم خواهرزادمو بردم. دلم خ ...

آه خوشبحالت 😁 

من برای تولد دخترش یهو دست لباس با ۵۰ یورو دادم😐

من برادر ندارم ولی اگه خواهرم همچین کادویی برا بچه میاورد اصلا به روشم نمیاوردم دلشو بشکونم😕

واقعا؟ آخر اونکه دل منو شکست چی ؟ 

من اصلا مادیات سر سوزنی برام ارزش نداره ولی بی احترامی سخته برام

نه بخدا مطمئنم اصلا کادو نکرده بود تو پلاستیک بود

ای بابا😕 

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔