2777
2789
عنوان

امروز خیلی دلم شکست از دست داداشم😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من بابد بفهمه پنهانکاری نداریم  اگر قضیه برعکس بود   دلتون میخواست ندونین خواهرشو ...

اخه دیگه بهانه افتاد دست شوهرش دیگه نمیزاره باهاش رفت امدکنه با اینکه واسه شوهرم این چیزا مهم نیست واگه این اتفاق واسه من میوفتاد شوهرم میخندید  😐اخلاقا فرق دارن دیگه

وای چرا اینکارو کردی؟؟؟حداقل اروم میگفتی داداش اینو از کجا خریدی کی خریده خودت یا زنت ؟؟؟مطمئن میشدی ...

اخه عزیزم کادو رو داد من تشکر کردم بعد هر دوشون گفتن ما سایز بوتو نمیدونستیم حالا هر چی بود ما همینا رو خریدیم

خوده داداشم گفت خریدیم😢

منم یه زنداداش بی شعور دارم پدر بزرگ مادریم که فوت کرده بود برای چهلم که میخواستن لباس مشکی در بیارن لباس دست دوم مادرش رو که فوت کرده بود و 10 بار خودمون تن مادرش دیده بودیمش کادو کرده بود برای مادر من . خیلی بیشعوره ولی ما به روش نیوردیم یه بار هم سوغاتی که خواهرم براش برده بود رو کادو کرده بود واسه سالگرد ازدواجشون بهش داده بود . بیشعور...  در حالی که ما همیسه بهترین کادو رو به اون دادیم ... 

اخه عزیزم کادو رو داد من تشکر کردم بعد هر دوشون گفتن ما سایز بوتو نمیدونستیم حالا هر چی بود ما همینا ...

فک نکنم بدونه پول داده ب زنش اون خریده احتمالا وگرنه اینجور چیز نمیخرید 

وای خیلی حس بدیه یکی از فامیلای شوهر منم برای بچم برای تولدش لباس دست ۲ اورده بود یعنی از حرص داشتم ...

آفرین منم همینو میگم بخدا 

شوهر من خیلی خیلی مرد صبوریه 

ولی رو بچه هام حساسه کسی توهین و بی احترامی نکنه