عه تمدیدم میخواد؟ فکر کردم دائمیه... پس با این زیر چشم باید چ کرد 😕😕😕
والا منم مدتی دنبالش بودم برا تزریق چربی اما اونم دکتر گفت که نهایت یک سال هستش .حقیقتش منم اونقدر پول ندارم که بخام باز غصه زیر چشمم رو بخورم برا همون نرفتم.مشکل هزینه نداشته باشی هروقت دکترگفت بری خوبه نه که الان میگه ۲میلیون لابد سال دیگه ۴برابرشده
یه خانمی تو همین نی نی سایت بود از اصفهان... میگف سه ساله ژل زده و خیلی ام عالیه... ولی تایپیک مال چن وخ پیش بود و بهش دعوت دوستی دادم و هنوز جواب نداده
یه خانمی تو همین نی نی سایت بود از اصفهان... میگف سه ساله ژل زده و خیلی ام عالیه... ولی تایپیک مال چ ...
پوستا باهم فرق داره عزیزم .شاید من بزنم عالی باشه اما شما بزنی پوستت جذب کنه مواد رو و دوباره بری تمدید .یکی ۲ماه میره تمدید یکی ۵سال همه مثل هم نیستن عزیزم
من پسرم ۹ماهو نمیشه.شکمه دوممه.از وقتی زایمان کردم زیر چشمم خیلی گود و تیره شده بدجور رو اعصابه.مامانم میگه مال بی خوابیو شیر دادنه.ولی بعید میزنم بعد دو سال بسه مثل قبل.شاید کمتر بشه ولی چهرم خستس انگار تو فکرم لااقل سیاهیش کم کنم کمتر تو چشم بزنه.اگه تزریق ژل دائم بود بیدرنگ انجامش میدادم حالا هر چقدر هزینش میشد ولی حتی نمیدونم پیش چه دکتری برم فعلا راهنمایی بگیرم.
استفاده کردم .بد نبود .باید مدت زیادی استفاده کنی من حساسیت به بوی روغنش داشتم دیگ نزدم
واقن حجم میده؟ من کرم لیپوفیلر خریدم واسه اینکه زیر چشامو پر کنه... اصن تاثیر نداش... پوستم یه جوری شد تازه... خراطینم میگن باید اصل باشه.... شما از کجا خریدی؟