2777
2789
عنوان

پر کردن گودی زیر چشم با ژل یا چربی

| مشاهده متن کامل بحث + 9271 بازدید | 27 پست
واقن حجم میده؟ من کرم لیپوفیلر خریدم واسه اینکه زیر چشامو پر کنه... اصن تاثیر نداش... پوستم یه جوری ...

بهترشد .اما استفاده نکردم دیگ .من خواهرم روغن خراطین درست میکنه ..بعدم از هرجا گرفتی قبلش تست کن رو پوستت اگ جوش زد و قرمزشد استفاده نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرم ۹ماهو نمیشه.شکمه دوممه.از وقتی زایمان کردم زیر چشمم خیلی گود و تیره شده بدجور رو اعصابه.ماما ...

من واسه لیزر میرم... خانوم منشی اونجا بهم گف زیر چشمتو ژل بزن... حیف مگه چن سالته که چشات گود بشه؟ منم رفتم تو فکرش... هرچند از یه آمپولم مثل چی می ترسم... 

نه استفاده نکردم یه کم تحقیق کردم خیلیا میگفتن بدجور جوش زدن منم ترسیدم از اینی که هست افتضاح تر بشه

اوووو... من کافیه یه جوش بزنم اونقد میکنمش تا یه سیاه چاله از اونجا دربیارم

من پسرم ۹ماهو نمیشه.شکمه دوممه.از وقتی زایمان کردم زیر چشمم خیلی گود و تیره شده بدجور رو اعصابه.ماما ...

منم قبلن تپل بودم خیلی گود نبود بعد از زایمان و شیردهی خیلی لاغر شدم بیشتر میزنه تو چشم

واقن؟ چطور درست میشه؟ فروشی هم داره؟

کدوم شهر هستین شما؟ درست کردنش خیلی سخته و بازار گرونی الان اونایی هم درست کرده مال چندماه پیشه .خاهرم دانشگاه میره چندساله بقول خودمون عطاری و داروگیاهی بلده😅

کدوم شهر هستین شما؟ درست کردنش خیلی سخته و بازار گرونی الان اونایی هم درست کرده مال چندماه پیشه .خاه ...

تهران هستم... اگه با روغن یه کمم بهتر شه بهتر از ژله... میگم که یه کرمم خریدم 188تومن ولی فایده نداش... اما شنیدم میگن خراطین خیلی خوبه

تهران هستم... اگه با روغن یه کمم بهتر شه بهتر از ژله... میگم که یه کرمم خریدم 188تومن ولی فایده نداش ...

ما مشهد هستیم عزیزم ..حالا پرس و جو کنین از آشناها حتما کسی بوده که خریده جای مطمعن بخرین .حتما هم قبلش تست کنین و روش زدنش هم باید یکمی محل زدن روغن رو آهسته ماساژ بدین بعد روغن رو مدتها هرشب مثلا بیشتر از دوماه بزنین تا نتیجه بده .موفق باشی عزیزم