2777
2789
عنوان

اونایی ک نی نی یک ماهه دارن بیان

159 بازدید | 31 پست

خانما یه مشکل دارم نوزادم پنج روز دیگه یک ماهش میشه وقتی بهش شیر میدم خیلی نا آروم میشه زور میزنه طوری ک انگار میخواد از جاش پاشه فرار کنه بیشتر وقتا چ تو بیداری چ خواب ب خودش میپیچه وقتی هم ک میخواد دسشویی کنه زور میزنه سیاه کبود میشه بشدت گریه میکنه البته روزی دوسه بار دسشویی میکنه پس یبوست نداره تو خواب هم سر صدا میکنه یعنی خس خس میکنه اینم بگم قبل دسشویی شکمش سفت   چکار کنم تازه مراقب غذا خوردن هم خیلی هستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب از نظر کولیت و رفلاکس چک بشه بد نیست یعنی دکتر متخصص البته حواست به خوراکت هست؟

اره خیلی مراقبم هرچیزی ک نفخ داره نمیخورم. تو این شهری که من هستم دکتر خوب نیس چند روز پیش بردمش دکتر گفت طبیعی اینم بگم خیلی بالا میاره بازم گفت طبیعی 

مثلا مطلقا ادویه نمیخوری؟ حتی فلفل؟ فقط نمک زردچوبه؟

مطلقا ک نه ولی سعی میکنم بیشتر سوپ میخورم برنج میخورم بعدش حتی سریع رازیانه و چیزایی ک ضد نفخ دم میکنم میخورم بازم بی فایدس

اره خیلی مراقبم هرچیزی ک نفخ داره نمیخورم. تو این شهری که من هستم دکتر خوب نیس چند روز پیش بردمش دکت ...

اون بالا آوردنی که با جهش باشه اون طبیعی نیس باید درمان بشه اینو دکتر دخترم گفت.

و خدایی که بشدت کافیست

لبنیات نخور بعضی بچه ها به پروتئین گاوی حساسیت دارن.حبوبات سبزی پیاز سیر بادمجون گوجه نخور 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

خیلی بالا میاره دکتر میگه طبیعیه؟ 

نه نیست!

احتمال رفلاکس زیاده

تا زمانی که وزن میگیره شیر میخوره و گریه نداره زیاد و خوابش خوبه

مهم نیست

اما اگه زد به اینه شیر نخوره یا وزن خوب نگرفت.....

متخصص گوارش بهتره بری که دارو بده اذیت نشه

واقعا ادویه رو کاملا حذف کن

اون بالا آوردنی که با جهش باشه اون طبیعی نیس باید درمان بشه اینو دکتر دخترم گفت.

اتفاقن ب دکتر گفتم با جهش و کل صورتش پخش میشه لباسش گردنش شبا از ترس نمیزارم تو تختش کنار خودم میخوابونم کلی بازم گفت طبیعی نمیدونم این دکتر هیچی بارش نبود