2777
2789
عنوان

خدا چطور میخواد با ما حساب کتاب کنه

397 بازدید | 42 پست

وقتی شرایطمون یکسان نیست؟

مثلا من اگه ژن و محیطم متفاوت بود شاید یه کارهایی رو میکردم و یه کارهایی رو نمیکردم

یا اگه تو شرایط بدی بودم شاید الان قاتل بودم

از هر کسی اندازه خودش انتظار داره

« هیچ را جز به توانائیش تکلیف نمیکند» (لا یُکَلِّفُ اللَّهُ نَفْساً إِلَّا وُسْعَها)

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به من که خیلی خیلی بدهکاره

آرزوم بود بشینم جلو روش بهش بگم تو فقط بگو چراااا مگه چیکارت کردم

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

از هر کسی اندازه خودش انتظار داره

ولی این زندگی ای که من دارم واقعا سخته

بنظر شما من تمام وقایع این زندگی رو میدونستم و پذیرفتمش؟

مثلا چرا من نخواستم جای کسی باشم که پدرومادر و خواهروبرادرعالی داره،همسر وفرزندان عالی داره،پول داره و زیبا و اجتماعیه؟ومن از همه این ها محرومم

خدا با من راحت تر حساب کتاب میکنه؟

مثلا من وسواسم،اون دنیا خدا بابت این مجازاتم میکنه؟یا کلا آدم بی نظم و راحت طلبی هستم،نماز صبحم همیشه قضاست،بخاطر اینکه کلا بی نظمم خدا میبخشه؟حتی حوصله یه مسواک زدن یا شونه کردن مو ندارم

ولی این زندگی ای که من دارم واقعا سختهبنظر شما من تمام وقایع این زندگی رو میدونستم و پذیرفتمش؟مثلا چ ...

عزیز دل آیا این بی حوصلگی و وسواس درمان نداره؟ دنبالش رفتین؟

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

تو فقط با خودت مقایسه میشی

اخه میگن اون دنیا مثلا اگه دنبال ز ن ا رفتی بهت میگن مثلا فلانی نیازش در حد تو بود اما اون سراغ خطا نرفت

اگه ناشکری کنی بهت مثلا شرایط حضرت ایوب رو نشون میدن میگن اون شرایطش بدتر بودوصبر کرد اما تو چرا نکردی

یه همچین چیزایی

بهت حق نمیدن

عزیز دل آیا این بی حوصلگی و وسواس درمان نداره؟ دنبالش رفتین؟

والا رفتم روانپزشک و روانشناس نتیجه نگرفتم

داروی افسردگی روم خیلی تاثیر نمیذاره

وسواسم نسبت به اوایل بهتر شده اما روزی صدبار دستم رو میشورم،مثلا موقع سرویس ۲ بار،به یخچال،گاز،ظرفشویی،دستگیره،درقابلمه هرچی فکر کنی دست بزنم میشورم

چه سوال عجیبی

خدا همه شرایطو با جزئیات کامل می سنجه کارهاتو با توجه به عقل و شعور خودت حساب ، کتاب میکنه

قطعا دروغگویی یه بچه کوچیک با بزرگسال یکی نیست و تو به عنوان یه انسان اینو میدونی و درک می کنی خدا عالم تر از این حرفهاست

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
ولی این زندگی ای که من دارم واقعا سختهبنظر شما من تمام وقایع این زندگی رو میدونستم و پذیرفتمش؟مثلا چ ...

سخت نبود که بهش نمی گفتن زمین می گفتن بهشت

چه سوال عجیبی خدا همه شرایطو با جزئیات کامل می سنجه کارهاتو با توجه به عقل و شعور خودت حساب ، کتاب م ...

خب من دوست داشتم شرایطم بهتر بود مثلا زیبا بودم خانواده خوب داشتم پولدار بودم و...این زجرهایی که میکشم چی میشه؟امتحانی که از من گرفته خیلی سخت تر از امتحان خیلیاست

اونا نور چشمی خدا هستن؟احتمال قبولی اونا خیلی بیشتره

مثلا کسی که ثروتمنده انفاق میکنه

کسی که فقیره ناشکری میکنه و کفر میگه

خب من دوست داشتم شرایطم بهتر بود مثلا زیبا بودم خانواده خوب داشتم پولدار بودم و...این زجرهایی که میک ...

کی گفته سخت تره

دیدی یکی میگه من درونگرام مهمونی بیشتر از یه ساعت اذیت می شم با هرکسی صمیمی نمیشم ولی برونگرا اصلا خونه نمیمونه با همه هم بهش خوش می گذره حالا شرایط طوری باشه که برونگرا بمونه خونه و درونگرا بره مهمونی های چند ساعتی هردو اذیت میشن و هردو فکر میکنن که به طرف مقابل بیشتر خوش میگذره ولی اونی برنده است که خودشو با شرایط هرچند سخت وفق بده تا شرایط به حالت عادی برگرده

مهمترین نکته اش صبره خدا خودش خیلی صبوره پس درستش اینه ما هم صبور باشیم مشکلات برای همه هست گاهی با صبر کردن حکمت و منفعت اون مشکلو می فهمیم پس مشکلاتت رو آنقدر بزرگ نبین