خانما یه مشکل دارم نوزادم پنج روز دیگه یک ماهش میشه وقتی بهش شیر میدم خیلی نا آروم میشه زور میزنه طوری ک انگار میخواد از جاش پاشه فرار کنه بیشتر وقتا چ تو بیداری چ خواب ب خودش میپیچه وقتی هم ک میخواد دسشویی کنه زور میزنه سیاه کبود میشه بشدت گریه میکنه البته روزی دوسه بار دسشویی میکنه پس یبوست نداره تو خواب هم سر صدا میکنه یعنی خس خس میکنه اینم بگم قبل دسشویی شکمش سفت چکار کنم تازه مراقب غذا خوردن هم خیلی هستم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینجا چون منطقه محروم دکترا میفرستم دوره طرحشون اکثرا بی تجربه بی سواد هستن وقتی خوب تجربه کسب کردن ...
خوب پس یاباید ببری شهر دیگه دکتر گوارش یا باید با رژیم خیلی محدود شیر بدی تا بزرگتر بشه لبنیات گوشت گاو تخم مرغ ماهی و غذاهای دریایی ادویه اجیل و مغزیجات بادمجون کیوی گوجه فرنگی قهوه و نسکافه نوشابه و خوراکیهای اسانس دار و کنسروا اینا چیزایی بود که دکتر متخصص گوارش اطفال واسه من منع کرده بوو
خوب پس یاباید ببری شهر دیگه دکتر گوارش یا باید با رژیم خیلی محدود شیر بدی تا بزرگتر بشه لبنیات گوشت ...
من اطلاعات پزشکی عمومی ام در واقع خوبه حداقل در دوران بارداری و بعد زایمان و دقیقن بدون اینکه از کسی بپرسم یا تحقیق کنم همه اینا رو خودم حذف کردم ولی بازم این مشکل دارم
[QUOTE=78397893]پسر منم دقیقا همینجوریه.... دکترش اصلا دارو نداد و گفت فقط با زاویه بخوانیمش و آروغشو بگیریم... کا ...[/QUOTEهر وقت میخوام اروغش بگیرم بالا میاره
پسر منم دقیقا همینجوریه.... دکترش اصلا دارو نداد و گفت فقط با زاویه بخوانیمش و آروغشو بگیریم... کا ...
خب از کجا بدونیم که الان میخاد پی پی کنه منظورتون اینه کلا چرب کنیم اطراف مقعدشو درسته
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
[QUOTE=78397893]پسر منم دقیقا همینجوریه.... دکترش اصلا دارو نداد و گفت فقط با زاویه بخوانیمش و آروغش ...
استارتر بچه منم ۱۷ روزشه همینطوره انگار شیر تو گلوش گیر میکنه تا بره پایین زور میزنه خودم برآورد کردم هر وقت سیر سیر بشه بالا میاره در حد یه قاشق مربا خوری جهشی نمیدونم منظور دوستان چیه .به دکتر نشون دادم گفته اگه یک ماهگی وزن اضاف نکرد ببر متخصص دارو بده بهش ولی خداروشکر نیم کیلو اضاف کرده البته با لباس و پوشک😆
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76