2777
2789
عنوان

اونایی ک نی نی یک ماهه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 31 پست
اره خیلی مراقبم هرچیزی ک نفخ داره نمیخورم. تو این شهری که من هستم دکتر خوب نیس چند روز پیش بردمش دکت ...

خس خس بالا اوردن علامتای رفلاکسه ولی دکترا اگه نوزاد خیلی بیقراری نکنه و خوبم وزن بگیره دارو نمیدن و میگن طبیعیه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
دکتر بی سواد!! رفلاکس داره دوست عزیز بالا اوردن جهشی صددرصد رفلاکسه

اینجا چون منطقه محروم دکترا میفرستم دوره طرحشون اکثرا بی تجربه بی سواد هستن وقتی خوب تجربه کسب کردن بر میگردن شهر خودشون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خس خس بالا اوردن علامتای رفلاکسه ولی دکترا اگه نوزاد خیلی بیقراری نکنه و خوبم وزن بگیره دارو نمیدن و ...

اصلن بچمو وزن نکرد فقط یه ذره باهاش ور رفت تموم یه شربت  آد نوشت با یه پدی لاکت تازه گفت اینم ندادی بهش اشکال نداره 

اینجا چون منطقه محروم دکترا میفرستم دوره طرحشون اکثرا بی تجربه بی سواد هستن وقتی خوب تجربه کسب کردن ...

خوب پس یاباید ببری شهر دیگه دکتر گوارش یا باید با رژیم خیلی محدود شیر بدی تا بزرگتر بشه لبنیات گوشت گاو تخم مرغ ماهی و غذاهای دریایی ادویه اجیل و مغزیجات بادمجون کیوی گوجه فرنگی قهوه و نسکافه نوشابه و خوراکیهای اسانس دار و کنسروا اینا چیزایی بود که دکتر متخصص گوارش اطفال واسه من منع کرده بوو

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
اصلن بچمو وزن نکرد فقط یه ذره باهاش ور رفت تموم یه شربت  آد نوشت با یه پدی لاکت تازه گفت اینم ن ...

پدی لاکت خوبه نفخشونو کم میکنه

خوب پس یاباید ببری شهر دیگه دکتر گوارش یا باید با رژیم خیلی محدود شیر بدی تا بزرگتر بشه لبنیات گوشت ...

من اطلاعات پزشکی عمومی ام در واقع خوبه حداقل در دوران بارداری و بعد زایمان و دقیقن بدون اینکه از کسی بپرسم یا تحقیق کنم همه اینا رو خودم حذف کردم ولی بازم این مشکل دارم 

من اطلاعات پزشکی عمومی ام در واقع خوبه حداقل در دوران بارداری و بعد زایمان و دقیقن بدون اینکه از کسی ...

واقعا اگه اینا حذفه و بچه بازم خس خس داره باید داروی رفلاکس بخوره که خوب اونم چه دارویی باشه و دوزش چقدر باشه رو دکتر باید بگه

پسر منم دقیقا همینجوریه....

دکترش اصلا دارو نداد و گفت فقط با زاویه بخوانیمش و آروغشو بگیریم...

کاملا سیرش نکن بزار سر معدش خالی باشه که بالا نیاره

برای زور زدن موقع دستشویی هم مقعدش رو با ویتامین آ د یا روغن بدن چرب کن و با انگشت کوچیکت ماساژ بده   

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
پسر منم دقیقا همینجوریه.... دکترش اصلا دارو نداد و گفت فقط با زاویه بخوانیمش و آروغشو بگیریم... کا ...

خب از کجا بدونیم که الان میخاد پی‌ پی کنه منظورتون اینه کلا چرب کنیم اطراف مقعدشو درسته 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
[QUOTE=78397893]پسر منم دقیقا همینجوریه.... دکترش اصلا دارو نداد و گفت فقط با زاویه بخوانیمش و آروغش ...

استارتر بچه منم ۱۷ روزشه همینطوره انگار شیر تو گلوش گیر میکنه تا بره پایین زور میزنه خودم برآورد کردم هر وقت سیر سیر بشه بالا میاره در حد یه قاشق مربا خوری جهشی نمیدونم منظور دوستان چیه .به دکتر نشون دادم گفته اگه یک ماهگی وزن اضاف نکرد ببر متخصص دارو بده بهش ولی خداروشکر نیم کیلو اضاف کرده البته با لباس و پوشک😆

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
خب از کجا بدونیم که الان میخاد پی‌ پی کنه منظورتون اینه کلا چرب کنیم اطراف مقعدشو درسته 

آره هر وقت عوضش میکنی....روزی یکی دوبار

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
آره هر وقت عوضش میکنی....روزی یکی دوبار

عوضش کردم شستمش اطراف مقعدشو چرب کنم درسته؟با روعن زیتون هم میشه 

عوضش کردم شستمش اطراف مقعدشو چرب کنم درسته؟با روعن زیتون هم میشه 

روغن بدنش هم خوبه.

آره زیتونم اوکیه