2777
2789
عنوان

آینده بچه هامون

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 23 پست

من تصمیم گرفتم هرچی عیدی و کادو و .... که پوله نقده یا خودم کنار میزارم برا بچه ذره ذره سکه بخرم بذارم کنار بزرگ شد مثلا ۲۰تاسکه بهش بدم به عنوان پس اندازش

البته فکر کنم کم باشه ☹☹

برای سلامتی و موفقیت فرزند خودتون و فرزند من یه صلوات بفرستین ممنون
ما کهیذاریم خودشون باید بخوان بخونن کلشون باد داره بچه ها 😁

آره والا منم با درس خوندنشون مشکل دارم 

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تصمیم گرفتم هرچی عیدی و کادو و .... که پوله نقده یا خودم کنار میزارم برا بچه ذره ذره سکه بخرم بذا ...

البته که سال ب سال ارزش پولمون کم میشه ولی بازم طلا بهتر از پوله ؛ هرسال بالا میره 

بله خب اونکه جای خود درست میگه شوهرت ولی اینجا ایرانه ؛ بچه بخواد از صفر شروع کنه تا بخواد ب جایی بر ...

خب دیگه،نکتش اینه که ایران نمونن😁

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
بیمه ها که اصلا بهشون اعتباری نیست بهترینَش هم سکه ودلاره 

نه عزیز! همینکارارو کردین اقتصاد ایران نابود شد. لطفا هر کاری میکنین فقط شمش و دلار ذخیره نکنین! مادر بودن فقط،زاییدن و سیر کردن شکم بچه نیست اینکه بهش یاد بدی محتگر نباشه و خیانت نکنه به کشورش،بزرگترین میراثه. 

من پول پس انداز میکنم که بزار توی بانک مسکن وقتش شد وام مسکن بگیره. ملکم که دوستان پیشنهاد دادن عالیه. 

بهترین کار اینه که از 4 سالگی ببریش استعداد یابی ببینی به چی علاقه داره مثلا ورزش یا هنر و حسابی براش خرج کنی و ازش حمایت کنی تا تو یه زمینه ای مهارت کسب کنه اینجوری وقتی 18 سالش بشه در اون زمینه متخصص شده و میتونه درآمد داشته باشه

کلا هم این طرز فکر رو نداشته باش که ما مسئول ساختن آینده بچه ها مون هستیم یا خدایی نکرده اگر ما به جایی نرسیدیم تقصیر پدرمادرمونه 

هر کس خودش مسئول زندگی و آینده خودشه مادر و پدر فقط می تونن همراهی و تشویق بکنه ممکنه همه کاری هم بکنیم بازم بچه مون هر چی پول که ما به قول شما ریزریز و در طول ده بیست سال جمع کردیم رو یه شبه به فنا بده

دست سازه های من : @annabkala