2777
2789
عنوان

دعوا بامادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 68 پست

شوهرت ناراحت نمیشه با مادزش اینطوری حرف میزنی؟

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

چقدر بی ادبی! اون تهمت زده شماهم محترمانه از خودت دفاع میکردی ، دیگه این طرز صحبت و توهین به بزرگتر صحیح نبود. 

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باورم نمیشه کسی اگه حتی اعضای خانوادمم کشته باشه نمیتونم اینجوری کنم چ برسه ب مادرشوهر...اصلااااا ...

ن شوهرم هیچی نمیگه چون واقعا اذیتم کرده خودشم باچشش دیده 

برای خوشبخت بودنم😍((دختـــــ✰❀ـــــــــرم))کافیست😜❤💚
اره حالا دوستم گوشی نمیگرفت خیلی چیزام میگفتم وایسادم شوهرم بیاد میخام برم خونشون 

بیکاری بابا

مادرشوهرت هرچی گفته بزار بگه

هرادمی خودشو نشون میده ب بقیه وقتی ک دیگران میبینن این مدلیه اعتنایی ب حرفش نمیکنن بکنن هم چی از شما و زندگیتون کم میشه یا بهش اضافه میشه؟؟

حرف مفت همیشه هست

بهتره رابطتتو دور نگه داری ولی احترام بزاری بهش

شوهری ک داریو از این زن داری

چ خوب باشه چ بد

مادرمنم اینجوریه کنه به شوهرم فوش بده خودم جرش میدم

وایییی تا منو جر ندادی فرار کنم پس  

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
کاش اول مطمئن میشدی خودت با گوشات میشنیدی بعددمیرفتی دعوا

به خودمم گفته دیگه باورنمیکردم دخترعموش اس داده بود واقعا بخاطرپول دعوامیکنین اگه لازم دارین بیامن بدم ببر😑😑

برای خوشبخت بودنم😍((دختـــــ✰❀ـــــــــرم))کافیست😜❤💚