2789
عنوان

آداب میزبانی

562 بازدید | 44 پست

سلام دوستای گلم

وقتی مهمان واسه ناهار دعوت کنی منزل ات و دو نفر باشید و  غذا از بیرون سفارش بدی،و جای 2پرس 1 پرس بگیری وبدون اینکه از مهمانت چیزی بپرسی این بی احترامیه؟این مساله بارها تکرار شده

یا ناراحتی در این مورد حساسیته

ممنون

بله بنظر من برا منم چند بار مدل دیگش پیش اومده و ناراحت شدم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

حالا از بیرون غذا گرفتن عیب ندارد یعنی دو نفرین یه پرس میگیره؟؟؟ کی بخوره اونو؟؟؟

خیلی زشته یه املت گوجه بزاره جلوت خیلی بهتره

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله من بودم دیگه نمیرفتم خونه اش 

نه برای غذا برای نادیده گرفتن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

دیگه یه کم زیادی صرفه جویی هست اگر کباب باشه خوب کباب رو دو پرس بگیری و برنج رو یک برس و برنج یک پرسش هم خیلی زیاد باشه خوب آدم می گه نداشته خواسته صرفه جویی کنه مهمون هم دعوت کنه دستش درد نکنه ولی اگر همون کباب رو یا مثلا لوبیا پلو یک پرس بگیره خوب زشته. اگر چند دفعه تکرار شد بار بعد اصلا لب نزن بگو من نمی خورم که کم نیاد😞

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆

اگه بگه ببخشید و دلیل بیاره ک بهم بر نمیخوره ولی حس کنم ک عمدا اینکارو.میکنه خ ناراحت میشم

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
شاید یه پرس رو برا تو میگیره   خودش مشکل معده داره غذای بیرون رو نمیخوره خودش میخواد نون پنیری ...

چ نظر جالبی 

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
شاید یه پرس رو برا تو میگیره   خودش مشکل معده داره غذای بیرون رو نمیخوره خودش میخواد نون پنیری ...

نه همیشه غذارو کامل نصف میکنه اتفاقا.یه بارم که با اصرار رفتم و اونجا خیلی گرسنم بود کنار غذام نون گذاشتم.