2789
عنوان

عشق یه طرفه

1 بازدید | 15 پست

کم از درد عشق یه طرفه میگن ولی دردش خیلی بیشتر از عشق هایی که با هم بودن و در نهایت به وصال نرسیدن هست چون توی عشق یک طرفه همش با خودت میگی کاش میگفتم فوقش ضایع میشدم ولی تو دلم نمیموند

روز و شب به آدمی فکر میکنی که روحش هم خبر نداره دوسش داری همه خیالت ادمیه که باهاش قدم هم نزدی

ذره ذره آدمو نابود میکنه

تو وقتی عکساشو میبینی دلت پر میکشه بهش پیام بدی ولی خب میدونی اون حتی بهت فکر هم نمیکنه

خیال من اویی است که بیخیال من است🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیخیال بچه ها دیگه 19 سالتون که نیست. دوستتون نداشت خب به درک خودتون خودتونو دوست داشته باشید و بگید گور بابای پسره.

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر ناز رو باردارم، خودم نقاشم، سنتی/ مدرن ازدواج کردم. دیگه نمیدونم چی بنویسم

دقیقا ۱۹ سالمه😂نمیشه انقدر راحت اخه

اها خب بزرگ میشی یاد میگیری که خودتو قبل هر کسی دوست داشته باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر ناز رو باردارم، خودم نقاشم، سنتی/ مدرن ازدواج کردم. دیگه نمیدونم چی بنویسم

چون خودمو دوست دارم دوس داشتم به ادمی برسم که میدونستم کنارش حالم خوبه🥲

اشتباهت دقیقا از جایی شروع میشه که منتظری به یکی برسی تا حالت بهتر بشه. نکته 1 میلیون دلاری اینه که همیشه و همه جا خودت با خودت یه تیم باشی و بقیه بخوان که پیش تو باشن که حالشون خوب باشه. میگیری چی میگم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اشتباهت دقیقا از جایی شروع میشه که منتظری به یکی برسی تا حالت بهتر بشه. نکته 1 میلیون دلاری اینه که ...

ولی من فکر میکنم این حرفا شعار باشه و گرنه تو عمل همه آدما دوس دارن کنار کسی باشن که قلبا دوسش دارن

ولی من فکر میکنم این حرفا شعار باشه و گرنه تو عمل همه آدما دوس دارن کنار کسی باشن که قلبا دوسش دارن

well then by this mindset love, get ready for even more heart breaking relationships

1
5
10
15
20
25
30
35
40