2777
2789
عنوان

خانومایی که زایمان طبیعی داشتن

288 بازدید | 28 پست

سلام خواهرا اول از همه بگم که اصلا تعریف نمیکنم چون تو این سایت بیشتر باردارن نمیخوام کسی بترسه فقط خواهش میکنم بیمارستان مهدیه تهران نرین از جلو درشم رد نشین 

فقط چند تا سوال داشتم و البته کمک 

ببخشید تا مقعدم برش خورده بخاطر زایمان زده بیرون همش احساس دفع دارم اما نمیتونم دستشویی کنم وقتی میشینم مدام حالت زایمان و زور زدن بهم دست میده خود به خود که باعث درد میشه شدید کارم شده گریه از یکشنبه که زایمان کردم نمیتونم بشینم فقط دراز کشیدم چیکار کنم بخیه هام و اول از همه مقعدم خوب شه

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

با اینکه 8 روز از زایمانم میگذره دردا بیشتر شده بخیه های داخلیمم درد میکنه تا انگشتای پام تیر میکشه دارم دیوانه میشم 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیاف دیکلوفلاک 100 ضرر داره؟

بشین تو آب و بتادین یا سرم شستشو.خودتو با سشوار خشک کن همیشه هم خودتو خشک نگه دار  

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
با اینکه 8 روز از زایمانم میگذره دردا بیشتر شده بخیه های داخلیمم درد میکنه تا انگشتای پام تیر میکشه ...

عزيزم به نظرم با دكترت مشورت كن

چونـ اينجور كه ميگي خداي نكرده ممكنه بخيه هات باز شده باشن

وگرنه بعد زايمان دردي به اون صورت نبايد داشته باشي

🌸يك عدد كاربر قديمي  🌸
شیاف دیکلوفلاک 100 ضرر داره؟

نه مشکلی نداره

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
با اینکه 8 روز از زایمانم میگذره دردا بیشتر شده بخیه های داخلیمم درد میکنه تا انگشتای پام تیر میکشه ...

بعد 8 روز دیگه باید بتونی بشینی. ببین عزیزم منم بخیه خوردم تا مقعد چون دخترم 3900 وزنش بود ولی سشوار مرتب میگرفتم . چراغ مطالعه هم میزاشتم. 22 روزم گذشت نزدیکی داشتم..

با دکترت مشورت کردی یا نه؟

دکترم رفت خارج از کشور دکتر ندارم حالا یه متخصص میرم اما قبلش خواستم از تجربیات شما استفاده کنم