خرده برنج رو یه لیوان بزار خیس بخوره یه روز  بعد در بیار پهنش کن بزار خشک بشه بعداز یه روز چکش کن خشک بود اسیاب کن بشه ارد حالا دفعات اول یه قاشق مزبا خوری ازین ارد رو بریز تو نصف لیوان اب هم بزن بعد بزار رو گاز هر از گاهی هم بزن که گلوله نشه میتونی یه دره شکر یا نبات هم بزنی بهش من نمیزنم که دائقه ش به سمت شیرینی نره بعد ابش که کم شد و خودش رو گرفت زیرشو خاموش کن بریز تو کاسه بزار ولرم شه بعد شیر خشک اروم اروم بریز توش و با شیرخشکش رقیقش کن طوری که علطتش کمی از شیر خودت بیشتر باشهبده بهش
به هیچ عنوان وقتی داغه شیر خشک اصافه نکن