2777
2789
عنوان

غذای کمکی چی بدم دخترم؟

140 بازدید | 18 پست

سلام دخترم پنج ماهشه چون شیرخودمو نمیخوره دکترش صلاح دونسته ک غذای کمکیوشروع کنم.فرنی درست میکنم نمیخوره.حریره بادام هم نخورد.چی بدم

کمبود وزنم نداره😞

زندگی جاریست😁شایدم مادرشوهره😜😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حريره بادام اماده تو داروخانه هست شماره ٥ فكر كنم باز بپرس 

فرني هم با شير خشك درست كن

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
لعاب برنجم بگین

برنج خیس کن حتما که دلدرد نشه یه قاشق غذا خوری برنج با یه لیوان اب رو شعله کم بزار اینقدر بپزه که ابش خیلی کم شه و برنجت وا بره بعد ابکش کن ابی که زیرش میریزه بهش بده بخوره از یک  قاشق مرباخوری شروع کن کم کم اصاف کن یه هفته بعد برو فرنی

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
خب چجوری درست میکنین فرنی رو

خرده برنج رو یه لیوان بزار خیس بخوره یه روز  بعد در بیار پهنش کن بزار خشک بشه بعداز یه روز چکش کن خشک بود اسیاب کن بشه ارد حالا دفعات اول یه قاشق مزبا خوری ازین ارد رو بریز تو نصف لیوان اب هم بزن بعد بزار رو گاز هر از گاهی هم بزن که گلوله نشه میتونی یه دره شکر یا نبات هم بزنی بهش من نمیزنم که دائقه ش به سمت شیرینی نره بعد ابش که کم شد و خودش رو گرفت زیرشو خاموش کن بریز تو کاسه بزار ولرم شه بعد شیر خشک اروم اروم بریز توش و با شیرخشکش رقیقش کن طوری که علطتش کمی از شیر خودت بیشتر باشهبده بهش

به هیچ عنوان وقتی داغه شیر خشک اصافه نکن

خرده برنج رو یه لیوان بزار خیس بخوره یه روز  بعد در بیار پهنش کن بزار خشک بشه بعداز یه روز چکش ...

چه حوصله ای داری خخ .من اردبرنج ازعطاری میخرم حوصله درست کردنش ندارم😬😬

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
چه حوصله ای داری خخ .من اردبرنج ازعطاری میخرم حوصله درست کردنش ندارم😬😬

وای ترین امروز پوره سیب زمینی درست کردم اول فکر کرد فرنیِ حمله کرد بخوره بعد که رفت تو دهنش قیافه ش شبیه فحش شد

وای ترین امروز پوره سیب زمینی درست کردم اول فکر کرد فرنیِ حمله کرد بخوره بعد که رفت تو دهنش قیافه ش ...

دیوونه گفتم نده زوده فعلابزاریه مدت بگذره بعدبده بچت دندون دراورد

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ