2777
2789

سلام دوستان بنظرتون دلیل ایست قلبی جنین وتوقف رشدش توهفته های پایین چیه؟من ی سقط 9هفته ای داشتم ک همینظوری شد.بعدش تموم ازمایشاتو دادم حتی خودایمنی و...همه ازمایشاتی ک مال مکرراس ولی هیچ مشکلی نداشتم ک بگم مال اون بوده.شوهرمم سالمه.پس بنظرتون مال چیه؟دکتراک میگن ی سقط اونم بارداری اول خیلی شایع هست وظبیعیه.الانم اقدامم برام دعاکنیدپری نشمو این ماه خدابهم نینی بده

منم فروردین یه سقط 7هفته داشتم معمولا میگن سقطایی که در ماههای اول اتفاق میفته مشکل کروموزومی دارن 😕ولی من هنوز اقدام نکردم برای بارداری مجدد .ایشاالله که بارداری گلم

خدایا شکرت بابت همه داشته هام😍🙏😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من ۱۱ هفته قلبش ایستاد و سقط کردم هیچ آزمایشیندادیم گفتم لازم نیس  شکرخدا بارداری دومم بد ...

عزیزم بعد چند وقت اقدام کردی و چندمین اقدام گرفت؟

باید فراموششون کنی منم دو تا داشتم یه پوچ و یه نه هفته هر چی آز دادم سالم بودم فقط شوهرم واریکوسل داشت که مشکوک به لقاح بیکیفیت شدند برا اونم اول قرار بر آی وی اف گذاشتیم بعد تصمیم گرفتم چند ماهی خودمو خوب تقویت کنم عمچنین همسرمو اگه نشد بعد هزینه زیاد بکنم خلاصه خدا لطف کرد و من بعد تقویت اولین اقدام باردار شدم الان دو قلوهام ۱۸ هفته هستند و محتاج دعام .انشالله زودی به نتیجه میرسی غصه نخور سقط مد شده ولی خوب دوطرفه تقویت کن.

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌

[QUOTE=78300823]باید فراموششون کنی منم دو تا داشتم یه پوچ و یه نه هفته هر چی آز دادم سالم بودم فقط شوهرم واریکوسل دا ...[/QUOTE 

چه دارویی هایی نصرف کردی که دوقلو شد

مرسی گلم اخه منم 9ماه پیش سقط داشتم هنوزم اقدام نکردم ولی خیلی میترسم دیر بشه 

اقدام کن گلم دکتر به من گفت شش ماه بعد اقدام‌کنم

بعد سقط و زایمان بدن خیلی آمادس

ناز دخترم تو زیباترین نغمه ی عاشقانه ی منی❤🥰❤
اقدام کن گلم دکتر به من گفت شش ماه بعد اقدام‌کنم بعد سقط و زایمان بدن خیلی آمادس

جدی اخه من فعلا شرایطشو ندارم باید 3.4ماه دیگه اقدام کنم😕