2777
2789
عنوان

با یه پسره بودم...

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 32 پست

عزیزم تویه دختری مگه چقدمیتونستی پافشاری کنی اگه به صلاح بود درست میشد حتما صلاحت نبوده منم شرایط توروداشتم 2سال پافشاری کردم وازدواج کردیم الان میگم کاش پافشاری نمیکردم وتوروی خانوادم واینستاده بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این تفاوت که اون خودش گند زد به رابطه الهییی هزار مرتبه شکر

ولی من تا ماه هااا افسردگی و عذاب وجدان داشتم بعد به خودم اومدم دیدم بابا بهتررر که رفت پسره بی لیاقت

👩‍⚕️وزن شروع:۶۸😶... هدف اول:۶۶🔒☺... هدف دوم:۶۲🔒😍... هدف سوم:۵۸🔒🤩...💃 من میتونم🏃‍♀️💪
وقتی وارد یک رابطه میشیم و درون قلب یک ادم جا میگیریم مسلما مسئولیتی در قبالش داریم عزیزم .کاش حداقل ...

آخه اون پافشاری میکرد رو ادامه دادن رابطه 

در صورتیکه با این قضیه خاستگاری ک بینمون پیش اومد احساس کردم باهم مثل قبل خوب نیسیم 

و خب احتمالشم خیلی کم بود که به این زودی شرایطش جور شه و خونوادم راضی

بنظرتون چیکار باید میکردم؟!

اه چیه ایناهمش حرف هس اون رفته پی زندگیش تو هم برو پی زندگیت 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

عزیزم شما که به عمد ننداختیش بیرون خانواده موافق نبوده . والا ما چندین سال بودیم با کارایی که باهام کرد جیگرم خون شد آه که مال یه دیقه ش بود اگه اینقد راحت خدا بخاطر اینجور چیزا یقه ی اینو اونو میگرفت که الان باید میفتاد به پام برا حلالیت . شما بخاطر فکرو خیال اینجور شدی بنظرم 

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤

منم شرایط مشابه داشتم حتی بعد از ازدواجم از دوستام جویا بود که ببینه خوشبختم یا نه .روز آخر کات کردن هم بهم گفت تاوان دل شکستنم رو میدی.اما من همیشه براش دعا میکنم که خوشبخت بشه و اونم به این نتیجه برسه با هم خوشبخت نمیشدیم اینطوری خودمم حالم بهتره.

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
آخه اون پافشاری میکرد رو ادامه دادن رابطه  در صورتیکه با این قضیه خاستگاری ک بینمون پیش اومد ا ...

عزیزم باید زودتر تموم میکردی رابطه تو .یا صمیمی نمیشدی تا ازدواج پیش نمیرفتی .یا مثلا میگی به درد هم نمیخوردیم بعد خاستگاری رابطتو یکم ادامه میدادی و بهش ثابت میکردی که باهم فرق دارین و به درد هم نمیخورین.اینجوری خودتم بیشتر اروم بودی عذاب وجدان نمیداشتی .

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!