2777
2789
عنوان

با یه پسره بودم...

652 بازدید | 32 پست

دوسال با یکی بودم

همو دوس داشتیم

اومد خاستگاریم خونوادم گفتن نه 

منم باهاش کات کردم 

میدونم میخاین بگین بیشتر پافشاری میکردی ولی خیلی بهم ریخته بودم و میدونسم احتمالش خیلی کمه که خونوادم قبول کنن

اخه شرایطشم جور نبود 

باهاش کات کردم و از این قضیه ۴_۵ ماهه که میگذره

یکماهی هس استرس و اضطراب شدید گرفتم

خیلی افسرده شدم 

میگم شاید چون باعث شدم اون دلش ناآروم بشه حالا خداام دل منو آشوب کرده

خیلی حالم بده نمیدونم چیکارکنم

پشیمون نیسم از کات کردن ولی میگم نکنه پشت سرم آه کشیده

میشه نظرتونو بگین یا یکمی دلداریم بدین؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی وارد یک رابطه میشیم و درون قلب یک ادم جا میگیریم مسلما مسئولیتی در قبالش داریم عزیزم .کاش حداقل جور دیگه ای تموم میکردین که باخودش نگه هیچ تلاشی برای من نکرد 

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

خاستگاری ینی خاسان یا نخاستن 

معنیش همینه دیگه اون اقا هم اگه یکم درک و. شعور داشتهباشه میره ذنبال زندگی خودش اه نمیکشه 

هر چی خیره پیشه شک نکن

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

هرچیزی ک بهش اعتقاد داشته باشی همون میشه... 

براش دعا کن خوشبخت بشه... به این چیزا فکر نکن.. آه و فلانو اصلا فکرشم نکن... ب چیزای خوب فکر کن و درگیر استرس نشو.. خودت فقط میتونی خودتو نجات بدی...

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

آه ناحق نمی گیره نترس!

الان ولش کردی بهتر از اینه که چند سال بعد با یه بچه و کلی دعوا و اعصاب خوردی ولش می کردی!!

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...