liliiiijooom مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 887 عنوان زنانه 236 بازدید | 21 پست بچه ها من یک ماه اقدام کردم موعدپریودم ۱۵م هست ولی دیشب پریودشدم علتش چی میتونه باشه عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘 1397/10/09 | 14:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلقک عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 12044 هورمونات بهم ریخته و احتمالا داره برای بارداری آماده میشه اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27947 عزیزم معمولا موقع اقدام پری عقب جلو میشه. تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27947 پریودت مثل همیشست؟ تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
liliiiijooom مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 887 هورمونات بهم ریخته و احتمالا داره برای بارداری آماده میشه اخه میگن واس باردار شدن بایدپریودمنظم باشه واس من یه هفته زودتر شده عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘
liliiiijooom مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 887 پریودت مثل همیشست؟ بله ولی خب زودترشدم عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27947 برا این میپرسم چون خودم سر دوتا بارداری فکر میکردم پری شدم ولی لکه بینی لانه گزینی بودش تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
liliiiijooom مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 887 برا این میپرسم چون خودم سر دوتا بارداری فکر میکردم پری شدم ولی لکه بینی لانه گزینی بودش ن لانه گزینی نیست پریوده تولانه گزینی چقد خون میادمگ عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘
شادیزندگی عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1605 برا این میپرسم چون خودم سر دوتا بارداری فکر میکردم پری شدم ولی لکه بینی لانه گزینی بودش ینی حجمش هم همون اندازه بود؟ اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد
liliiiijooom مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 887 برا این میپرسم چون خودم سر دوتا بارداری فکر میکردم پری شدم ولی لکه بینی لانه گزینی بودش البته من بی بی هم دیردز زده بودم ک منفی شد شبش هم پری امد عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘
silverfox عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 8599 عزیزم معمولا موقع اقدام پری عقب جلو میشه. عادیه واقعا؟ سنگ اگر کاسه ی زرین شکند ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27947 خونریزی سبکه و معمولا صورتی رنگه یا قهوه ای تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27947 عادیه واقعا؟ اره خیلی از خانوما موقع اقدام پری عقب جلو میشه تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
دلقک عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 12044 اخه میگن واس باردار شدن بایدپریودمنظم باشه واس من یه هفته زودتر شده قبلش منظم نبودی؟ دوست من اینطور شد. منظم بود. بعد یک ماه بهم ریخت و دوبار پریود شد تو یه ماه، دکترش گفت هورمونات بهم ریخته. ماه بعد باردار شد.این اطلاعات من بود شاید غلط باشه یا شاید دلایل دیگه هم داشته باشه اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
silverfox عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 8599 اره خیلی از خانوما موقع اقدام پری عقب جلو میشه من همیشه پریم منظم بود دو ماه اقدامم هر دوماه دو سه روز عقب افتاد😢😢😢😢ولی بیبی منفی شد سنگ اگر کاسه ی زرین شکند ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود