liliiiijooom مدیر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 887 عنوان زنانه | مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 21 پست بچه ها من یک ماه اقدام کردم موعدپریودم ۱۵م هست ولی دیشب پریودشدم علتش چی میتونه باشه عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘 1397/10/09 | 14:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
liliiiijooom مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 887 قبلش منظم نبودی؟ دوست من اینطور شد. منظم بود. بعد یک ماه بهم ریخت و دوبار پریود شد تو یه ماه، دکترش ... اتفاقاعروس عمم همین نظرشمارو دادگف وقتی بیافته جلوینی رحم داره اماده میشه خب من روز تخمک گزاریمو طبق همین روز ک پری شدم حساب کنم؟ عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27947 ینی حجمش هم همون اندازه بود؟ نه به جای۴ روز دو روز بود و کمتر بود تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
liliiiijooom مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 887 من همیشه پریم منظم بود دو ماه اقدامم هر دوماه دو سه روز عقب افتاد😢😢😢😢ولی بیبی منفی شد واس من جلوافتاده عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘
دلقک عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 12044 اتفاقاعروس عمم همین نظرشمارو دادگف وقتی بیافته جلوینی رحم داره اماده میشه خب من روز تخمک گزار ... آره. از الان دوره جدیدت اینه اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
liliiiijooom مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 887 آره. از الان دوره جدیدت اینه ممکنه بعداین پری بارداربشم؟؟؟؟ببخشید این سوال میپرسم بعدپری بیشترجواب میده نزدیکی کنیم یا همون روز تخمک گزاری؟؟؟ عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘
دلقک عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 12044 ممکنه بعداین پری بارداربشم؟؟؟؟ ببخشید این سوال میپرسم بعدپری بیشترجواب میده نزدیکی کنیم یا هم ... دیگه اونقدر بلد نیستم. من هنوز بچه ندارم. اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
liliiiijooom مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 887 دیگه اونقدر بلد نیستم. من هنوز بچه ندارم. مرسی عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘