2777
2789

اینکه بگم من زیاد پیاده جایی نمیرم موندم کالسکه بخرم یا نه 

در مورد صندلی غذا هم بگین برام بچه میشینه رو صندلی غذا بخوره بدرد میخوره یا نه؟

در مورد قندلی ماشین هم بگین برام ممنون میشم راهنمایی کنین

کریر هم همینطور صندلی ماشین خوبه یا کریر؟

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کریر و ساک حمل واقعا نخر. ولی صندلی ماشین و نی نی لای لای حتما بخر. منم چون اهل پیاده رفتن نیستم کالسکه نخریدم ولی آغوشی گرفتم. راحت ترم باهاش

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

سلام عزیزم من خواهرم 6 ماهه بچه دارشده خودم بچه ندارم کالسکه که خیلی کاربرد داره اونم زیاداهل پیاده روی نیست ولی هرچندکمم بری بیرون پیاده لازم میشه  صندلی غذاهم وقتی بچه دیگه بتونه بشینه خیلی عالی، صندلی ماشین که واجبه برای امنیت بچه یجور صندلی ماشیناهستن هم کریرمیشه هم صندلی دوکارست ازاونا بگیر ..

کریر و ساک حمل واقعا نخر. ولی صندلی ماشین و نی نی لای لای حتما بخر. منم چون اهل پیاده رفتن نیستم کال ...

گهواره میخرم با تخت کودک نوجوان  نه از ساک حمل بدم میاد😀

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤

به من گفتن کالسکه عصایی بخرم، اما هنوز استفاده نکردم. کریر نخریدم. صندلی ماشین هم در شرف خریدنم. یه تاپیک هم در مورد صندلی ماشین زدم، یکی دو نفر راهنمایی کردن خواستی برو بخون.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

من کالسکه نمیخرم چون هیچوقت پیاده جایی نمیرم 

کریر از این ایرانیا میخوام بخرم چون تا ۴ ماه اونم خیلی کم استفاده میشه 

صندلی غذا هر کی داره من ازش میپرسم میگه به زور میبندمش دوهفته یه لار یه ماکارانی ای چیزی بخوره یا نخوره 

به نظرم اصلا به درد من که رو میز غذا نمیخورم نمیخوره 

صندلی ماشینو من خودم به دلایلی نمیخرم اونو اطلاعی ندارم