2777
2789
عنوان

خانمای چادری

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چادر لبنانی میپوشم همیشه هم شلوارلی آبی و کفش اسپرت دارم کلا هیچوقت شلوار پارچه ای نمیپوشم

من میخوام چادرمم عوض کنم مدل لبنانی چجوره قشنگه؟ اینی که الان دارم فک کنم بحرینی هست

سالهاست که منتظر آمدن روزهای بهترم اما نمیدانم چرا هنوز دیروزها بهترند....
اسی من چادری نیستم ولی دیروز رفته بودم دکتر یه خانومی شلوار لی تیره پا کرده بود و روسری مشکلی بزرگ. ...

منم کفش چرم قهوه ای بنظرم خیلی شیکه

عزیزم قشنگه هر طور دوس داری بپوش الان جوونی و این اقتضای سنه نظر شخصیمه چون چادر مشکیه با هر چی بپو ...

اره بخدا من که هیچ استفاده ای ازش نکردم وسنم داره میگذره کاش میشد عکس شلواره هم بزارم

من چادر دانشجویی میزارم همیشه هم لی جذب میپوشم هر رنگی ک خوشم اومد محدودیت ندارم 

من قبلا سنم کمتر بود میپوشیدم ولی الان یه جوری شدم 

من زمستوناچون پالتومیپوشم چادرندارم ولی تابستونا همیشه مانتوشلوارسته کیف وکفش ست شالمو یکم روشن تراز ...

مثلا شال چه رنگی

نه منم کرم پوشیدم رنگ‌روشنتر هم داشتم ولی رنگ نمیگیره حتما بخاطر چادرته رنگ‌پس میده

از چادرم نیست انگاری خاکه ولی اگه جنس خوبی میشناسید با مدل خوب ممنون میشم معرفی کنید میخوام چادر بخرم؟؟😗

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
با چادر عربی کفشمم سه سانتی پاشنه داره

قشنگه عزیزم ولی لی تنگ بپوش دمپا گشاد نپوش

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
مشکی راسته یا تنگ؟

من لاغرم تنگ میپوشم ولی راسته هم خیلی قشنگه اما دمپا گشاد با چادر جالب نیست بنظر من 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌