2777
2789
عنوان

خانمای چادری

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 63 پست
من میخوام چادرمم عوض کنم مدل لبنانی چجوره قشنگه؟ اینی که الان دارم فک کنم بحرینی هست

لبنانی راحته دیگه سنگین و باوقار هم هست من دوس دارم، اما بحرینی قشنگتره فکر کنم

لطفا برای روح پدرم یه صلوات بفرستید🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چادرم نیست انگاری خاکه ولی اگه جنس خوبی میشناسید با مدل خوب ممنون میشم معرفی کنید میخوام چادر بخر ...

ببخشید عزیزم نیومده بودم .منم چادرم رنگش بد شده دلم میخواد یکی دیگه بخرم اینی که دارم الان مدل بحرینی هست داخلش یه کش داره که میندازی دست مخالف چادر تا حدودی بسته میشه و راحت جنسش نمیدونم فک کنم کن کن براق هست یه چادر دیگم جنس کریستاله خیلی. سبکه یعنی خیلی واقعا سبکه تو تل گ رام که سرچ میکنم فروشگاه های چادر بعضی از جنساش زده پونصد شیش صد بعضیاش هم همین صد ودویست 

سالهاست که منتظر آمدن روزهای بهترم اما نمیدانم چرا هنوز دیروزها بهترند....
ببخشید عزیزم نیومده بودم .منم چادرم رنگش بد شده دلم میخواد یکی دیگه بخرم اینی که دارم الان مدل بحرین ...

مرسی عزیزم از راهنمایت😗

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛