سلام حالتون خوبه ؟؟ ببخشید کسی هست که قبل از ازدواج با همسرش چن سال دوست بوده باشه ؟؟
اگه هست میشه بهم درخاست بدید لطفا
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده.. دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
واقعا 8 سال 🤩🤩 چه زیاد ما دو ماه 😂😂 تازه من فکر میکردم داره خالی میبنده میگه میام خواست ...
😂😂😂😂😂😂😂😂😂مامانش هر جمعه می اومد خاسگاری تا بابام بعد ۸ سال راضی شد الان میگه اگ میدونسم اینقد خوبه همون ۱۲ سالگی میگفتم اره ولی میگفتم ۲۰ سالگی عقد کنید😂
عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده.. دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
از 12 سالگی دوست بودی با شوهرت؟؟؟؟ من اخرای پیش دانشگاهی بودم با شوهرم دوست شدم بعد ام ...
اوهوم😁😁