2777
2789
عنوان

لطفا کسایی که قبل ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 25 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه تایمای زیادی دوست بودین😨😨چجوری میشه 5 سال 6 سال با یکی دوست بود من الان این شده 8 ماه همه ی دو ...

خیلی سخته

تنها درصورتی میشه تا مدت زیاد دوست بود که طرفت ادم باشه و پیشنهاد های چرت و پرت نده که تو مجبور بشی با دروغ بپیچونیش و ازش زده بشی

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
چه تایمای زیادی دوست بودین😨😨چجوری میشه 5 سال 6 سال با یکی دوست بود من الان این شده 8 ماه همه ی دو ...

منم ابنطوری بودم😂ولی وقتی با شوهرم دوست شدم اصلا به اژدواج فکزنمیکزدم چون اومد گفت دوست باشیم اولش و من قصذم ازدواجه منم گفتم این ازاون اذماییه ک خیلی فکزمیکنه زرنگه از طرفی موقعیت خوبی داشت نمیخاستم ردش کنم

محلش ندادم پیگیر کارام بودم و خیلی سرد باهاش برخورد میکردم عین یه دوست دختر😂سه ماه گذشت شد ولنتاین 😳دیدم یه نیم ستطلا برام خریده تازه فهمیدم دیگه ادم برای دوست دختر سادع انقد خرج نمیکنه دودستی چسبیدمش و عاشقش شدم و الان بی نهایت راضیم😍

خیلی سخته تنها درصورتی میشه تا مدت زیاد دوست بود که طرفت ادم باشه و پیشنهاد های چرت و پرت نده که تو ...

من اصلا طرفمم اوکی باشه خودم لگد میزنم😂

میگم اولو اخر پسر مردمن...اونقدی دوست پسر حتی مورد ازدواجی برام مهم نیس

این نشد یکی دیگ😂

ولی این آخریرو دوس میدارم🙈🙈

منم ابنطوری بودم😂ولی وقتی با شوهرم دوست شدم اصلا به اژدواج فکزنمیکزدم چون اومد گفت دوست باشیم اولش ...

اوخی😍😍خوشبخت بشید

اینم خعلی دوسم داره همیشه تا الان حرف من بوده....از همه ی لحاظام اوکی یه..خودم گاهی خر میشم😐