2777
2789
به صدا واکنش نشون میده  بیشتر با گوشه ی چشمش نگاه میکنه هنوز گردنشو نمیچرخونه البته بچم 31 هف ...

نازی ازطرف من گازش بگیر😙

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

4 مله و 11 روز 31 هفته دنیا اومده با وزن 1230 الان تازه 4 کیلوعه

گلم نگران نباش حداقل باید ۴ تا از علائم اوتیسم رو داشته باشه که بگن این بچه اوتیسم هست.

این ماه که بردیش دکتر حتما به دکترت بگو 

مانده ام در کوچه های بی کسی،سنگ قبرم رو نمیسازد کسی،سوخته ام خاکسترم را باد برد،بهترین یارم مرا از یاد برد
عزیزم     الان چون فقط گردنش رو نمیچرخونه میگی خدای نکرده اوتیسم داره؟

نه اصلا نگام نمیکنه

البته نه هنیشه اغلب نگام نمیکنه

منم چون عصبی شدم حوصله ندارم باهاش بازی کنم

جدی میگی آخه با داداشش دوقلوعه اون فقط به آدما نگاه میکنه برعکس این قلم

ببین صداش میکنی نگات میکنه  ولا دکتر به یکی از اشناهامون گفت تقریبا از دو سال به بالا علاعمش مشخص و قابل تشخیص 

نی نی شما کوچیک و زود به دنیا امده

اللهم عجل لولیک الفرج 🙏
به صدا واکنش نشون میده  بیشتر با گوشه ی چشمش نگاه میکنه هنوز گردنشو نمیچرخونه البته بچم 31 هف ...

ن عزیزم نی نی ات مشکلی نداره خیالت راحت باشه 

ببین وقتی میخوابونیش بالای سرش چیزی مثله بالشت بذار تا بالارو نگاه نکنه و یاد بگیره گردنشو بچرخونه و اصلن بالای سرش نشینید  بعدم انقد تو بغلتون بوده ک هنوز گردن نگرفته 

دیگه یکی از سر قویه یکی از پا 

نی نی رو ب شکم بذار و کنارش بشین و زیر نظر داشته باشش تا گردن بگیره ولی ولش نکنی بری ها خطرناکه زبونم لال 

احتمالن نی نی جانمون تنبل خان تشریف دارن میخواد تا یک سالگی هم چارچنگولی نره

بیوسش از طرف من و بد ب دلت راه نده قربونت برم 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
ببین صداش میکنی نگات میکنه  ولا دکتر به یکی از اشناهامون گفت تقریبا از دو سال به بالا علاعمش مش ...

صداش میکنم  تو بغلم باشه سرشو میچرخونه اما نگام نمیکنه

روزمینم اغلب دنبالم میکنه اما تو چشام نگاه نمیکنه 

نه اصلا نگام نمیکنه البته نه هنیشه اغلب نگام نمیکنه منم چون عصبی شدم حوصله ندارم باهاش بازی کنم

خب بچمون سر ب زیره میخواد تو حال خودش باشه 

گناه داره طفلی 

با عروسکایی ک مثه جغجغه ان باهاش بازی کن یا ی توپ رو یا ی ماشین رو جلوشون حرکت بده تا دنبالش کنن

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
ن عزیزم نی نی ات مشکلی نداره خیالت راحت باشه  ببین وقتی میخوابونیش بالای سرش چیزی مثله بالشت ب ...

فدات شم عزیزم ازامیدی که بهم دادی

این پسرم گردن میگیره اما برعکس داداشش رو پاهاش ذره ای وانمیسته پاهاش میلرزه و میوفته

نه اصلا نگام نمیکنه البته نه هنیشه اغلب نگام نمیکنه منم چون عصبی شدم حوصله ندارم باهاش بازی کنم

اون ارتباط چشمی که میگن واسه سنین بالاتره.فکر کنم الکی حساس شدی.میخوای ببرش دکتر که مطمئن بشی .