2777
2789
عنوان

میزان خرچ تون در ماه مخصوصا تو این گرونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3517 بازدید | 195 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

٩٥١قسط ميدم بابت خريد خونه...

خونه اي كه واسه خودم رهن كردم ٥٠رهن دادم ماهي ٤٠٠تومان 

شار ژ و اب برق گاز ٢٠٠تومان 

٦٠٠كم بنزين 

١تومانم خريد هر ماه از هايپرمي البته مرغ دامادم ميده!!!

مهمون داشته باشم مثل فرداشب بدبختم!!!

ديگههههههه خب سعي ميكنم به حساب مامانم پول بزنم...نهايتا ٣٠٠ ولي بستگي به جيبم داره 

يه ماهم شده نزنم 

خلاصه من در ماه 4توماني در ميره از جيبم اونم تنهاماااا حالا لباسو ول خرجيامو حساب نكردم

عزیز دلم وقتی فقط مایحتاج ضروری ماهانه  که از فروشگاه میگیری کم کم یه تومن  میشه چطوری اخه ...

خوب اقلام ضروری میگیرم،الکی انواع اقسام فلان چیز نمیگیرم،

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون
کشمش کیلویی ۳۰ تومن😁

بیا اینم گرون شد من بخاطر بچه هام خریدم۲۵

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
نه خوب ماهی ۱۰ملیون برا سه نفر خوب طبعا باید تو کاخ زندگی کنن 

به خدا اینجوری نیس من شوهرم ماهی کم کم ۱۵ تومن دامدشه مستاجریم ۳ نفرهم هستیم ۴ تومنش رو فقط میخوریم بقیه اش کرایه خونه قسط و...خونه مون هم کاخ نیس خیلی معمولیه

خوب اقلام ضروری میگیرم،الکی انواع اقسام فلان چیز نمیگیرم،

خوب منم ضروریا منظورمه اینقدر میشه وگرنه با بقیه چیزا که خیلی بیشتر میشه

آرامشم در این روزها مدیون انتظاریست که دیگر از هیچکس ندارم😊

سه تومن که خوووووبه بابا .ما پنج تومن درماه خرجمون  میشه. با یه بچه .ولخرجی هم نمیکنیم.خب وقتی گوشت کیلویی ۷۰هزاره میگو ۵۰هزاره ووو .بنظرم خیلی خوب مدیریت  میکنی که سه تومن میشه

خدایا شکرت به خاطر همه چیییییی🤩
امضامو بخون به جواب سوالت میرسی😊

عزیزم قد من ۱۶۰ هستش سبزه هستم.تازه یه عالمه شکمم دارم .شوهرمم نه دکتر نه خلبان 😊

مادر شوهرم خیلی پیره و حرفاش رو منطق نیست پس هیچوقت از دستش ناراحت نمیشیم چون میدونیم واقعا مهربونه.

ولی اینجارو درست گفتی چون خواهر شوهرام غول بی شاخو دمن 🤣🤣🤣

خودمم خواهر شوهرم ولی اخلاق خواهر شوهرامو میبینم .نسبت به زن داداشم احتیاط میکنم و همیشه به مامانم میگم که با نازی درست صحبت کنه مبادا دلخور بشه .وای بعضی وقتا زن داداشم بهم میگه که حرفای مامانم حرصشو در میاره 🤣🤣🤣

حالا به نظرت من کمی فرق ندارم با امضات 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅😅

ما که زیر ۲ تومن هستیم کجای این‌ خط قرار داریم😐

عه توام؟؟؟منم با یه نینی و قسط ۱۴۰۰حقوق همسرم.اونم اگ کار باشه ک دو سه ماه تو سال بی کاره.....

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩