2777
2789
عنوان

سلام کیادیرفهمیدن باردارن

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 22 پست
هه بی بی چکت کی مثبت شد

آررره....کف کردم🤣

الانم ۳۲ روزشه😍

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
جاریم.۴ماهگی فهمید تازه دکتر تو سونو بهش گفت تاااااازه ۲ماهه بود دماغشم عمل کرد

وای باورم نمیشه چه عجیب

خداجون اون زمانی که قسمت میدونی یه نی نی نازو سالم بهم بده ...آمین😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای باورم نمیشه چه عجیب

خیلی عجیب.چون قبلا بخاطر کیست باردار نمیشد دکترا هم گفته بودن بخاطر ضعیف بودن شوهرش بهییییچ وجه باردار نمیشن,بار ها و بارها هم آی وی اف کردن نشد اصلا فکرشو نمیکرد حامله باشه فکر کرد دوباره کیستاش رشد کردن رفت سونو دکتره گفت بارثاری بنده خدااااا انقد جیغ کشید

خیلی عجیب.چون قبلا بخاطر کیست باردار نمیشد دکترا هم گفته بودن بخاطر ضعیف بودن شوهرش بهییییچ وجه بارد ...

ای جانم چه خوب 😍واقعا خیلی بده باخودم میگم نیستم ولش چون زیاد اینجوری شدم رفتم دیدم نیستم ولی اینسری حالتام شدید تره شک کردم

خداجون اون زمانی که قسمت میدونی یه نی نی نازو سالم بهم بده ...آمین😘