2777
2789
خوشتیبپ؟؟

آره دیگه ،همسری خوش تیپ ،گندمی  ،ته ریش ،پلیس هم باشه حتما ترجیحایگان ویژه خخخخخخخ

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اس بابت تاپیکت ممنونم مونده بودم چی درست کنم ک زودی اماده شه گفتم تاپیک بزنم ک اومدم دیدم تو زدی، یک ...

من هنوزفرق شامی وکتلت رونفهمیدم ،دوتا اسم داره یادوجوره 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
اس بابت تاپیکت ممنونم مونده بودم چی درست کنم ک زودی اماده شه گفتم تاپیک بزنم ک اومدم دیدم تو زدی، یک ...

قربونت عزيزم 

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕
شامی همون کتلت گوشته عزیزم

فداتم

منکه درست میکنم خوب درنمیاد،سیب زمینی روآبپزکردم همش خیلی تردمیشه تخم مرغ واردنخودچیم میزنم ،خام رنده ریزکردم بدطعمه ب نظرم ،میرم پودرکتلت گیاهی میگیرم هیییی ...چکنم؟

اب سیب زمینی خام و ک رنده کردی میگیری؟؟

اره ،فکرمیکنم خیلی خشک ومثل کش میشه وهنوزخامه

وسط کتلت و با انگشت سوراخ کن شبیه دونات اینجوری مغز پخت میشه قبل سرخ کردن کتلت بزنش توی ارد سوخاری

ایووووول ،دست قشنگت پرازطلا ،خداحفظت کنه ،هرموقع درست کردم قول میدم ده تاصلوات برای سلامتی وخوشی خودمهربونت وعزیزان محترمت میفرستم تاآخرعمرم ...قول دادم 

فداتم منکه درست میکنم خوب درنمیاد،سیب زمینی روآبپزکردم همش خیلی تردمیشه تخم مرغ واردنخودچیم میزنم ، ...

مال من خیلی خوب میشه سیب زمینی خام یه متوسط و دو تا تخم مرغ و یه پیاز اندازه تخم مرغ و گوشت و دو قاشق غذاخوری پودرسوخاری و یه حبه سیر، سیب زمینی و پیازو ک رنده کردی ابشو کامل بگیر و ادویه زرد چوبه و نمک و فلفل سیاه بزن، خیلی خوش مزه میشه